Povežite se s nama

Zabava & Stil

Varaždinski duo Emil Kranjčić i Marko Domjan na Stančiću

Objavljeno:

- dana

Ljeto na Stančiću

Vrijeme baš i ne ide na ruku organizatorima Ljeta na Stančiću. U petak, 23. lipnja trebao se održati koncert Zsa Zsa i Matta Graftona, no oni će nastupiti u srijedu 28. lipnja.

Zsa Zsa iza sebe ima duet pod nazivom “Sve u meni se budi”, koji je snimila u suradnji s Damirom Kedžom i Antom Pecotićem, a koji je odnio pobjedu na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Pjesma je bila najslušanija tijekom ožujka ove godine: na tronu se zadržala punih pet tjedana zaredom na HR TOP 40 ljestvici te se i dalje nalazi među prva tri mjesta. Također, nominirani su za Porin te su i otvarali Porin s istom pjesmom. Uz to, bila je prateći vokal Željka Bebeka, Ivane Kindl, Lane Jurčević i Lidije Bačić te studijski i prateći vokal Borisa Novkovića i Lane Jurčević.

Matt Grafton je 24-ogodišnji kantautor koji se nedavno vratio u Hrvatsku. Iza sebe ima nastupe po svim većim festivalima u Hrvatskoj, ali i šire. Surađivao je s mnogim izvođačima, a samo neki od njih su Damir Kedžo, Matija Cvek, Franka Batelić i Lu Jakelić. U petak, 30. lipnja nastupit će dobro poznati varaždinski duo čiji članovi Marko Domjan (vokal/akustična gitara) i Emil Kranjčić (bubnjevi). Koncert ce početi u 21 sat, a ovaj dvojac izvest će najpoznatije Rock ‘N’ Roll hitove u svojem aranžmanu.

Marko Domjan, inače frontmen varaždinskih bendova Louder i Reckless Wings, poznat je široj publici kao i sudionik svjetski popularnog pjevačkog showa The Voice gdje je u posljednoj sezoni između upao u TOP 40 natjecatelja kao član tima Indira. Emil Kranjčić se pokazao kao vrhunski bubnjar te je publici poznat kroz svoje djelovanje u bendovima Louder, Dead by Mistake, J’Animals gdje je svirao s pop/rock pjevačicom Žanommari Lalić, a svira bubnjeve i u varaždinskom bendu Mel & The Mindmills. U subotu, 1. srpnja za ljetnu glazbenu podlogu pobrinut će se Dj Simon M.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Legendarni punk rock band Električni orgazam će svirati u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Još jedan odličan koncert održat će se na Sceni Rogoz u Varaždinu.

HNK u Varaždinu najavio je najavio je koncert legendarnog punk rock banda Električni orgazam, koji će se održati u utorak, 7. svibnja, s početkom u 21 sat na Sceni Rogoz HNK Varaždin.

Bogata diskografija uz koju su rasle generacije, garantira odličnu zabavu.

Požurite po ulaznice koje su dostupne na blagajni Kazališta ili putem online prodaje.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO U Varaždinu specijalna izložba pasa, stigli izlagači i iz Skandinavije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Hrvatski kinološki savez organizator je World Dog Show Zagreb 2024., svjetske izložbe pasa svih pasmina pasa koja se održava od četvrtak, 25. do nedjelje, 28. travnja na kojem je prijavljeno preko 15.500 pasa.

U sklopu WDS-a, Kinološko društvo Varaždin dobilo je tu čast da bude domaćin tri specijalne izložbe i to za pasmine buldog, rodezijski ridžbek i dalmatiner.

Izložba se održava u subotu, 27. travnja na poligonu Kinološkog društva Varaždin.

Prijavilo se 198 pasa, a najviše ih je pasmine rodezijski ridžbek. Stigli su izlagači iz 20 europskih zemalja, a mnogi su potegnuli čak iz skandinavskih zemalja.

Važno je da se predstave psi u najljepšem s prvenstvenim s posebnim naglaskom na zdravlje psa.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje