Povežite se s nama

Međimurje

Atraktivan Hyundai ix35 sve je oduševio

Objavljeno:

- dana

AUTOMOBILI LONČAR

Ovog vikenda u varaždinskoj Areni održan je međunarodni sajam “Lov, ribolov, priroda, turizam” u sklopu kojeg je Hyundai Automobil Lončar d. o. o. predstavio gamu Hyundai vozila.

 Najveći su interes lovci i ribolovci pokazali za SUV vozilo Hyundai ix35 koji ih je zainteresirao svojim osobinama, performansama i atraktivnim izgledom. Hyundai ix35 u autokući Lončar trenutno bilježi akcijsku ponudu od 139.990 kuna, s bogatim paketima opreme i tvorničkim jamstvom od pet godina bez ograničenja kilometara. Zanimljiva je i akcija financiranja na spomenutom ix35 koji plaćate 50 % odmah, a 50 % nakon godine dana s 0 % kamata.
Posjetitelji su također mogli vidjeti i isprobati i druge Hyundai modele – Hyundai Elantru za 116.990 kn, Hyundai i30 za 95.990 kuna, Hyundai i20 po akcijskoj cijeni od 76.990 kuna te potpuno novi Hyundai i10 po cijeni od 69.990 kuna.

Od 15. listopada u Automobilu Lončar kreće Hyundai servisna akcija – pregledajte vozilo za 1 kunu!

Za vlasnike Hyundai vozila s 15. listopada ove godine u Automobilu Lončar kreće Hyundai servisna akcija gdje je Hyundai kreirao cjelovitu ponudu zimskih guma, alu i čeličnih felgi, Hyundai original dodatne opreme i pregled vozila za 1 kunu. Svaki kupac akcijskog artikla dobit će i prikladan poklon!
Pripremite svoje vozilo za zimu u Hyundai Automobilu Lončar koji se nalazi u Zagrebačkoj 90 u Varaždinu.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić posjetio Mursko Središće

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U srijedu, 25. rujna, ministar Šime Erlić sa suradnicima po prvi puta je posjetio Grad Mursko Središće.

Gradonačelnik Dražen Srpak upoznao ga je sa svim gradskim projektima, a ujedno i zahvalio na potporama koje stižu putem javnih poziva Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Sastanku su uz gradonačelnika prisustvovali još i njegov zamjenik Kristijan Antolović, potpredsjednici Gradskog vijeća Dragutin Stojko i Renata Kovačić te gradski djelatnici.

Grad Mursko Središće prijavljuje sve projekte za sufinanciranje kroz nacionalna sredstva, ne samo u Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije već i u sva ostala ministarstva. Obzirom što uredno ispunjavaju obveze propisane kroz javne pozive, a odnose se na namjensko trošenje novca te pravovremena izvješća Grad Mursko Središće prepoznat je kao dobar partner te je tako i ministar Šime Erlić gradonačelniku uručio ugovor vrijedan 104.000 eura, a koji se odnosi na gradski udio u rekonstrukciji Sokolskog doma.

Uz to što je gradonačelnik predstavio sve gradske projekte, s ministrom i suradnicima obišao je i obnovljeni Sokolski dom te Šetnicu sv. Barbare za koju je Grad još 2012. godine dobio prva sredstva za opločavanje upravo od njegovog ministarstva.

Ministar je izrazio zadovoljstvo sastankom i posjetom, pohvalio sve projekte Grada, a posebno mu se dojmila čistoća i uređenost grada.

Nastavite čitati

Međimurje

FOTO Prvi dan jeseni donio je veselu atmosferu u vrtiće na područu Općine Nedelišće

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Prvi dan jeseni donio je veselu atmosferu u vrtiće “Zvončić” i “Lastavica” na području Općine Nedelišće.

U dječjem vrtiću “Zvončić”, skupina “Mrkvice” pripremila je i izvela predstavu “Jabuka” za svoje prijatelje, a u područnom odjelu “Lastavica”, odgojiteljice su izvele predstavu “Juha od bundeve”.

Nakon obiju predstava, organizirano je zajedničko druženje uz pjesmu, ples i uživanje u svježem voću.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje