Povežite se s nama

Zabava & Stil

Danas počinje prvi North West Fest u Varaždinu: uživajte na besplatnim koncertima uz fontanu

Objavljeno:

- dana

Udruga „Festival“ organizira prvi North West Fest u Varaždinu, a ovaj glazbeni festival počinje danas i završava u subotu, 23. lipnja.

Naime, kako je prošle godine na današnji dan uspješno realizirano obilježavanje Svjetskog dana glazbe uz brojne izvođače sjeverozapadne Hrvatske, organizatori ove godine nastavljaju i šire ovaj događaj na tri dana pod nazivom North West Fest.

– North West Fest je zamišljen kao festival koji obilježava početak ljeta u Varaždinu – ističu organizatori.

Danas će se tako obilježiti Svjetski dan glazbe na kojem će od 15 sati do 18 sati nastupiti DND – Glazbena radionica pjevanja Mali slavuji, Ženska vokalna skupina „Kaliope“ i Klapa „Marof“, a od 20 sati do ponoći nastupat će Timeless, Stim i The Trio.

U petak 22. lipnja se održava Tribute band festival od 20 sati, a nastupaju Fantom slobode, The Kula i Pastiri.

U subotu 23. lipnja od 20 sati do ponoći održava se Cover band festival na kojem nastupaju Grupna terapija, Stargazer, Theyangsters i Contra ritam.

Sva tri dana North West Fest obilježit će i Rock painting festival.

Pokrovitelji prvog North West Festa su Grad Varaždin i Hrvatska glazbena unija, a uz podršku Koncertnog ureda Varaždin North West Fest podržali su i Tin-marketing, Glazbena agencija Loop i Lupres.

Svi programi se održavaju na Kazališnom trgu kod fontane uz besplatan ulaz. U slučaju lošeg vremena koje je najavljeno za petak, program Tribute band festivala seli u kazališnu scenu Rogoz.

Zabava & Stil

U Varaždinu se sredinom travnja okušajte u skoku padobranom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Skydive Croatia, uz podršku Grada Varaždina, ove godine omogućava svima željnima adrenalina da iskuse padobranstvo i izvedu skok padobranom s visine od 4000 metara, pri čemu će doživjeti slobodan pad u trajanju od 60 sekundi pri 200 kilometara na sat.

Naime, varaždinski aerodrom već je duže vrijeme bio padobranski neaktivan, no ove se godine iz Skydive Croatia nadaju „stvaranju jedne nove skakačke/padobranske tradicije koju ćemo uz podršku Grada Varaždina ali i svih padobranskih zaljubljenika ustrajno graditi“.

– Skokovi u Varaždinu su namijenjeni kako svim osobama koje se s padobranstvom tek susreću po prvi puta, tako i iskusnim padobrancima kojima je padobranstvo način života. Termini skakačkog vikenda održat će se od 16. do 18. travnja na Aerodromu Varaždin – poručuju organizatori, a detaljnije informacije nalaze se na ovome linku.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Ludbreg: tko će pronaći najveće pisanice?

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U organizaciji Grada Ludbrega i ove će se godine održati potraga za pisanicama.

Na prostoru Otoka mladosti, šetnice i dječjih igrališta mališani će u subotu, 3. travnja, od 10:30 moći krenuti u potragu za uskršnjim pisanicama.

Ipak nisu sve manifestacije otkazane.

Nastavite čitati