Povežite se s nama

Crna kronika

Djevojka (18) pala s električnog romobila u Varaždinu i završila u bolnici

FOTO: ilustracija

Objavljeno:

- dana

U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, 8. studenog oko 16.40 sati, u Ulici 22. rujna 1991. u Varaždinu, ozlijeđena je jedna osoba.

Djevojka starosti 18 godina upravljala je elektoromobilom bez korištenja zaštitne kacige, kretajući se nepropisno kolnikom Ulice 22.rujna 1991. iz smjera Ulice Vinka Međerala prema Jalkovečkoj.

– Ona je istim upravljala na način da je umanjila stabilnost vozila, kojom prilikom je izgubila ravnotežu i pala na kolnik. Pritom je ozlijeđena. Liječnička pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin – ističe PU varaždinska.

Crna kronika

Nestala pa pronađena 48-godišnjakinja nažalost preminula u bolnici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Premda se angažman policijskih službenika Policijske uprave međimurske te članova HGSS-a i lokalnog DVD-a, kao i skupine volontera (rođaci i prijatelji nestale), isplatio te je nestala 48-godišnjakinja jučer pronađena živa, ona je na kraju preminula u bolnici.

>>Potraga u tijeku: jučer iz Dragoslavca nestala Snježana Zadravec (49)

U subotu, 2. ožujka, nešto poslije 15 sati u šumskom predjelu između Dragoslavca i Frkanovca pronađena je nestala 48-godišnjakinja. Na mjestu pronalaska pružena joj je potrebna medicinska pomoć, a potom je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec.

Podsjećamo, 1. ožujka nešto prije 17 sati Policijska uprava međimurska zaprimila obavijest o nestanku 48-godišnjakinje.  Oko 10 sati spomenutog dana nestala se iz obiteljske kuće u Dragoslavcu, udaljila u nepoznatom smjeru te poslije više nije viđena.

Od prijave nestanka policija je uz pomoć pripadnika HGSS-a i lokalnog DVD-a te skupine volontera (rođaci i prijatelji nestale), intenzivno tragala za nestalom osobom. Angažman svih tragatelja se isplatio te je 48-godišnjakinja pronađena živa.

Međutim, preminula je u ŽB Čakovec.O događaju je obaviještena nadležna državna odvjetnica koja je naložila obdukciju.

Nastavite čitati

Crna kronika

Potraga u tijeku: jučer iz Dragoslavca nestala Snježana Zadravec (49)

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Upravo je u tijeku potražna akcija u mjestu Dragoslavec, javljaju iz HGSS stanice Čakovec.

Riječ je o Snježani Zadravec, rođenoj 1975. godine koja je zadnji put viđena u petak, 1. ožujka u jutarnjim satima.

Ukoliko imate bilo kakvih informacija, javite policiji ili na 112!

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje