Povežite se s nama

Foto i video

FOTO Motomrazovi stigli su i u Varaždin te razveselili mnoštvo na Korzu

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Objavljeno:

- dana

Foto i video

FOTO Dražen Zečić rasplesao i raspjevao publiku u Sv. Đurđu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Ovogodišnja proslava Dana Općine Sveti Đurđ protječe u iznimno veselom ozračju.

Naime, publiku je u petak raspjevao i dobro zabavio Dražen Zečić. A prava fešta bit će i danas jer na igralištu Osnovne škole Sveti Đurđ nastupaju Mejaši.

Dodajmo da je zbog problema s nogom, popularni “Zeko” prvi put u karijeri koncert odradio sjedeći. Međutim, to nije nimalo utjecalo na sjajnu atmosferu pod šatorom koja je bila sa svakom pjesmom sve užarenija.

Kakva je bila atmosfera na koncertu pogledajte u galeriji fotografija:

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Ogroman interes i za ovogodišnju utrku “24 sata Ivančice”, a natječe se prošlogodišnji rekorder

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ivan Agnezović

Danas, 12. travnja, u 19 sati startala je iz Prigorca ovogodišnja utrka “24 sata Ivančice”.

Organizatori iz SRD-a 315 Sjeverozapad rekli su nam da je interes bio velik, a sudjeluje između 280 i 290 sudionika.

Neki su već u petak ujutro stigli u Prigorec da se dobro pripreme. Cilj utrke je što više puta se popeti na Ivanščicu tijekom 24 sata, a sudionici sami biraju staze, ali moraju proći kontrolne punktove. Neki su vrlo uspješni u tome, a prošlogodišnji pobjednik bio je Ivan Hrastovc iz Slovenije s 18 uspona. Ovaj broj uspona je i rekord dosadašnjih utrka. Kako saznajemo od organizatora Hrastovac je došao i na današnju utrku.

– Nekoliko je utrka u Hrvatskoj 24-satnog karaktera, ali naša je među najpopularnijima. Vjerujem da nismo zatvorili prijave da bismo imali oko 400 natjecatelja. Ove godine puno njih dolazi iz Dalmacije i Kvarnera. Veselimo se i ovoj utrci te nam je drago što imamo potporu Grada Ivanca – rekao je za Regionalni tjednik Marko Dugandžić, predsjednik kluba.

Utrku po peti put organizira SRD 315 Sjeverozapad, a u duhu turističkog brendiranja Ivanca kao Planinarskog grada, i ove je godine novčano podupire Grad Ivanec, a pomaže je i Turistička zajednica Grada Ivanca. Ove godine utrki pratite uživo na Facebook kanalu SRD 315 Sjeverozapad.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje