Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO U Gojancu otvorena prva velika Varaždinska pivovara i destilerija

Ivan Agnezović

Objavljeno:

- dana

U Gojancu je nedavno otvorena Varaždinska pivovara i destilerija Saperlot d.o.o., trgovačko društvo za proizvodnju pića.

Cijela investicija iznosila je oko 270.000 eura. Riječ je o vlastitim sredstvima i kreditu poslovne banke. U pogon je puštena nova procesna oprema za proizvodnju i punjenje piva te oprema za destilaciju alkoholnih pića.

Ujedno su otvorena i nova četiri radna mjesta.

– Nakon što je u svibnju lansiran naš prvi proizvod Saperlot Gin, koji je osvojio brončanu medalju za kvalitetu u Londonu na ovogodišnjem natjecanju, svjetlo dana ugledala su i dva nova piva Juicy Fog, pivskog stila NEIPA i Weizen Iwo, pivskog stila HEFEWEIZEN, odnosno, pšenično pivo, što je početak još bogatije ponude novih craft piva na hrvatskom tržištu – ističu Ivica i Marijana Staneković.

Zabava & Stil

Varaždinski panoramski kotač proradit će u petak, a stigao je iz talijanskog Lamborghinija

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ivan Agnezović

Osim jedinstvene i tople Kuće Djeda Mraza, uz Ledenu čaroliju s velikim klizalištem i ogromnim ledenim toboganom, zajedno s bogatom gastro ponudom te ponudom suvenira i poklona, a sve to na predivno, blagdanski uređenim i osvjetljenim ulicama i trgovima povijesne gradske jezgre, na Advent u Varaždinu stiže i nova atrakcija – panoramski kotač.

FOTO Varaždin u centru dobiva novu atrakciju iz koje će pucati panoramski pogled

Adventski Varaždin je čaroban iz svakog ugla, a panoramski kotač omogućit će posjetiteljima
da u pogledu na blagdanski uređen Varaždin uživaju i iz ptičje perspektive.

– Panoramski kotač u Varaždin stiže iz najrenomiranije svjetske tvornice ovakvih naprava, talijanskog Lamborghinija s više od stotinu godina tradicije što je garancija najviše razine kvalitete, sigurnosti i udobnosti. Adventski panoramski kotač bit će postavljen u Gajevoj ulici, a zahvaljujući čak 23 metra visine na koju se njegove gondole podižu, pogled na blagdanski uređen i osvjetljen Varaždin bit će zaista nezaboravan. Ovaj poseban užitak pogodan je za sve uzraste, a u svaku od 18 gondola kotača moći će se smjestiti četiri osobe – objasnili su iz Turističke zajednice grada Varaždina.

Kotač se upravo postavlja, montira i osigurava i za prve vožnje bit će spreman već u petak.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Varaždin u centru dobiva novu atrakciju iz koje će pucati panoramski pogled

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Advent u Varaždinu bit će bogatiji za novi sadržaj.

Naime, na početku Gajeve ulice, kod placa, gradi se velika konstrukcija. Kako smo saznali postavlja se kotač s gondolama, iz kojeg će pucati prekrasan pogled na Varaždin.

Još traje postavljanje i nije točno poznato kada bi trebao početi raditi, ali vjerojatno za nekoliko dana.

Sami prosuditi sviđa li vam se nova atrakcija Adventa u Varaždinu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje