Društvo prijatelja narodnih običaja Maska, Grad Ivanec kao član Saveza karnevalskih gradova Hrvatske i Turistička zajednica grada Ivanca i ove godine organiziraju tradicionalnu kulturno-turističku manifestaciju „Ivonjski fašink“.

Fašinska povorka održat će se u nedjelju, 16. veljače, u 13.30.

Povorka će krenuti ispred Srednje škole Ivanec te će se kretati ulicama Eugena Kumičića, Ivana Kukuljevića Sakcinskog, novim nastavkom Ulice Rudolfa Rajtera te Ulicom Mirka Maleza prema Trgu hrvatskih ivanovaca.

Na središnjem trgu ispred Gradske vijećnice bit će postavljen razglas, tako da će sudionici moći izvesti i kratki prigodni program.

Nakon izvedenog programa, sudionici nastavljaju mimohod Varaždinskom ulicom u pravcu Doma zdravlja, odnosno do prostora kod Srednje škole s kojeg su i krenuli.

Za sve sudionike bit će osigurani topli obrok i piće u dvorani KTC-a Ivanec (vino i jelo su besplatni, dok se mineralna voda i ostali napici naplaćuju po maloprodajnim cijenama KTC-a).

Za sve sudionike – glazba i fašnički ples.

Na web stranicama Grada Ivanca nalazi se prijavnica koju je potrebno dostaviti na e-mail kresimir.friscic@gmail.com ili  tms@tms.hr do 14. veljače.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte:

Vlasta Friščić – 098-918-9594

Krešimir Friščić –  098-268-524

Vinko Putarek – 091-521-2893

Komentari

Komentara