Povežite se s nama

Međimurje

Ivanovec: Ivici Štefiću titula najribiča s ulovom od 1.616 grama

Objavljeno:

- dana

Povodom Dana Međimurske županije, Međunarodnog praznika rada i 22. obljetnice VRO “Bljesak”, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Međimurske županije tradicionalno, već 18. godinu, organizira ribičko natjecanje hrvatskih branitelja u lovu udicom na plovak.

Ovogodišnje natjecanje održano je u Ivanovcu na ribnjaku ŠRD-a “Linjak”. Natjecanje je održano pod pokroviteljstvom Međimurske županije i Općine Pribislavec, a u organizaciji ogranka UDVDR-a Pribislavec. Na Sektoru A slavio je Ivica Štefić, koji je ujedno s ulovom od 1.616 grama proglašen najribičem. Drugi je bio Mladen Tkalec, a treći Nenad Novak. U Sektoru B najbolji je bio Marjan Rožman. Iza njega plasirali su se Damir Hajdinjak i Josip Cerković. U Sektoru C prvi je bio Marjan Krnjak, drugi Damir Gavez, a treći Vladimir Špiranec.

Izvor:
Foto:

Foto i video

FOTO Ritmom do slobode: u srcima posjetitelja nakon Forestlanda dobar osjećaj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Julien Duval/Forestland

Završio je festival Forestland, prvo #nolimits događanje te vrste na sjeveru Hrvatske.

Okupio je nekoliko tisuća ljubitelja elektronske glazbe koji su uz primalne ritmove do ranih jutarnjih sati uživali u slobodi zabave. U večeri i noći sa subote na nedjelju muzičke strasti obožavatelja razgalili su Senidah, Mark Sixma, Corti Organ, E-Base, Yakka, Pintha, Kraundler…

Kakvu su atmosferu stvorili izvođači i organizatori proteklog vikenda, pogledajte u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Međimurje

Zadnje srpanjske nedjelje u Međimurju dva novozaražena, oporavila se jedna osoba

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, u protekla 24 sata obrađena su 83 uzorka, od čega su evidentirana 2 pozitivna nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 2,4% pozitivnih od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavila se 1 osoba. Ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 12. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 63.813 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 4 pacijenta pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih, kao ni otpuštenih pacijenata, na invazivnoj respiraciji nema pacijenata. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!