Povežite se s nama

Život i društvo

Jeste li već postali B•Friend?

Objavljeno:

- dana

Brojna iznenađenja za kupce

Pristupnicu zatražite na info pultu B•Hypera u Lumini centru ili iskoristite mogućnost online prijave. Vašu vjernost u B•Hyperu cijene i bogato nagrađuju! Najvjernijima će uskoro na kućne adrese stići obavijest o podizanju nagradnih kupona.

Jeste li već postali B•Friend? Ako niste, krajnje je vrijeme da postanete jer vašu vjernost u B•Hyperu bogato nagrađuju! Mnogi već znaju da se za potrošenih 50 kuna u B•Hyperu osvaja jedan nagradni bod, a bodovi se obračunavaju kroz četiri redovna obračunska razdoblja godišnje koja započinju 1. ožujka, 1. lipnja, 1. rujna i 1. prosinca. Stoga svi korisnici kartice koji su između 1. prosinca 2012. i 28. veljače 2013. sakupili 50 ili više bodova, uskoro će na svojim kućnim adresama dobiti obavijest o osvojenom nagradnom kuponu.

Povoljan Uskrs

Ako u tom razdoblju niste prikupili 50 bodova, vaši prikupljeni bodovi neće biti izbrisani, već prebačeni u drugo obračunsko razdoblje, pa kada sakupite 50 bodova, osvojit ćete nagradni kupon. Pristupnicu za karticu B•Friend možete zatražiti i popuniti na info pultu B•Hypera u Lumini centru ili se možete prijaviti online. Uz brojne pogodnosti koje vam donosi kupovina u B•Hyperu, u poznatom hipermarketu očekuje vas fenomenalna ponuda svega potrebnog za Uskrs.
Najbolja i hyperpovoljna svježa hrana, kolači pripremljeni po domaćim recepturama, uskršnje dekoracije i namirnice TOP kvalitete očekuju vas svakim danom (i nedjeljom) od 8 do 22 sata.

Na Facebook fotonatječaju  uz malo truda i sreće možete osvojiti veliku uskrsnu kupovinu u iznosu od 500, 300 ili 200 kuna!

U ovo preduskrsno vrijeme B•Hyper misli i na vaše najmlađe. Za njih se svake subote od 10 do 12 sati te od 16 do 18 sati održavaju kreativne radionice gdje s pčelicom B Bee mogu oslikavati vesele uskrsne pisanice. Ako roditelji odluče obaviti tjednu ili mjesečnu kupovinu, za račun iznad 300 kuna osvojit će im besplatnu plišanu igračku B Bee koja inače vrijedi 79,90 kuna.

Osim toga, baš svaki račun iznad 200 kuna u ožujku ostvaruje pravo na hyperpopuste u travnju, pa je tako za iznad 200 kuna nagrada – 20 % na novu kolekciju odjeće, za iznad 300 kuna – 30 % na svu hranu iz B•Hyper kuhinje i torte, za iznad 400 kuna – 40 % na sve s odjela kućanstva, a za iznad 500 kuna – 50 % na svu hranu iz B•Hyper kuhinje i torte. Dodajmo ovome da je ožujak i mjesec vina u B•Hyperu i sva su vina snižena 10 %.

Više informacija o svemu tome i novi uskrsni katalog potražite na www.bhyper.hr.

Korištenjem B•Friends kartice sakupljajte nagradne bodove i pokupite fenomenalne popuste! Za svakih prikupljenih 50 bodova, B•Hyper vam poklanja 50 kuna popusta, a ako u mjesec dana prikupite 40 bodova, osvojili ste B•Bonus – nagradni kupon s dodatnih 50 kuna popusta.

Uz ovo, B•Hyper za najbrže, one koje prikupe 40 bodova u mjesec dana, sprema B•Bonus – dodatnih 50 kuna popusta! Kada osvojite B•Bonus, bodovi vam se ne brišu, nego se pribrajaju ostalim bodovima prikupljenim u redovnom obračunskom razdoblju.

Sve detalje o pogodnostima i pravila B•Friends loyalty programa potražite na www.bhyper.hr.

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Slobodno počnite pripremati roštilj za Praznik rada, ali izgleda da kiša ipak neće izostati

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Sljedećeg tjedna u srijedu obilježavamo 1. svibnja, odnosno Praznik rada.

Već tradicionalno to je dan za druženje u prirodi, na otvorenom, a često i za pečenje roštilja ili kuhanje graha. Jedan od ključnih uvjeta za to je lijepo vrijeme.

Prema sedmodnevnoj prognozi DHMZ-a 1. svibnja bi na sjeveru Hrvatske uglavnom trebao biti sunčan i topao.

Proteklih dana bilo je hladno i kišovito, ali već od petka, 26. travnja, stiže sunčano vrijeme i temperatura raste. Početkom sljedećeg tjedna danju će biti i 24 °C.

Prema trenutnoj prognozi DHMZ-a na varaždinskom području na sam Praznik rada prijepodne će biti sunčano i toplo s temperaturom do 22 °C. Poslijepodne stižu oblaci, moguće je malo kiše, a nešto više kiše trebalo bi pasti poslije 20 sati.

I ostatak sljedećeg trebao bi biti pravi proljetni.

Nastavite čitati

Život i društvo

Državni inspektorat objavio: U ovim autima uočeni su problemi, javite se trgovcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Državni inspektorat ovog je tjedna objavio je nekoliko obavijesti o tome da su u nekim vozilima uočene određene poteškoće i nedostatci te bi se vlasnici trebali javiti trgovcima kod kojih su kupili svoja vozila.

Osobna vozila / kombi Eos, Golf, Golf Plus, Golf Cabrio, Sharan, Passat CC, Passat, Polo, Fox, Vivo Classic, Crafter

Kada se zračni jastuk vozača aktivira, kvar u generatoru plina zračnog jastuka može dovesti do nekontroliranog napuhavanja i oslobađanja metalnih fragmenata, što može uzrokovati ozljede putnika, piše N1.

Motocikli CBR600RA/RR, CBR1000RA/RR/S1/S2, GL1800/BD/B/DA

Zbog promjene metode izrade impelera pumpe goriva, gustoća impelera je smanjena. Preveliko skupljanje tijkom procesa sušenja je razlog što se impeler iskrivljuje, pa dolazi do pucanja površinskog sloja.

Osobna vozila Honda ZR-V

Naslon za glavu na prednjem desnom sjedalu može biti deformiran i savijen prema naprijed, te ukoliko dođe do sudara neće adekvatno zaštititi putnike.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje