Povežite se s nama

Život i društvo

FOTO Led se steže, bit će klizanja do mile volje na Kapucinskom trgu!

Objavljeno:

- dana

KLIZALIŠTE PRED ZAVRŠETKOM

Organizatori Adventa u Varaždinu uspjeli su stvoriti klizalište s postojanim ledom!

Nastavlja se razdoblje suhog, ali izrazito hladnog vremena, što pogoduje stezanju leda. Još se nitko ne kliže, ali je mnogo nestrpljivih znatiželjnika koji pogledavaju preko ograde klizališta i provjeravaju je li napokon debljina leda zadovoljavajuća.

Prema jučerašnjim najavama direktora Gradske tržnice, već sutra ili u četvrtak, a najkasnije u petak, klizalište bi moglo biti otvoreno. 

Kako napreduju radovi provjerio je i naš fotoreporter, što je i zabilježio u fotogaleriji.

Izvor: Foto: Ivan Agnezović

Život i društvo

Prognostičari DHMZ-a izdali su upozorenje za grmljavinsko nevrijeme i za sjever zemlje

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Prognostičari Državnog hidrometeorološkog zavoda izdali su upozorenje za grmljavinsko nevrijeme kasno poslijepodne i osobito navečer na području Međimurja, Hrvatskog zagorja, Podravine te Slavonije i Baranje, objavilo je Ravnateljstvo civilne zaštite 25. lipnja.

Na području zagrebačke regije, u koju spadaju Varaždinska i Međimurska županija, očekuje se lokalno moguć izraženiji grmljavinski pljusak, osobito na sjeveru.

Budite spremni zbog mogućih jačih grmljavinskih nevremena jer je Meteoalarm žut za navedeno područje. Ovo znači da posebno pripazite u izloženim područjima kao što su planine, šume i livade odnosno otvoreni tereni. Mogući su prekidi u aktivnostima na otvorenom.

Nastavite čitati

Život i društvo

Dan neovisnosti uz svijeće za poginule i preminule hrvatske branitelje

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Danas je povodom Dana neovisnosti župan Varaždinske županije Anđelko Stričak kod Križa zahvalnosti u Varaždinu zapalio svijeću u spomen na sve poginule i preminule hrvatske branitelje odavši im tako počast i poštovanje za doprinos u obrani Hrvatske.

Podsjetimo, Dan neovisnosti u Republici Hrvatskoj je spomendan koji se obilježava 25. lipnja, u spomen na dan kada je Hrvatski sabor donio Odluku o uspostavi suverene i samostalne Republike Hrvatske.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!