Povežite se s nama

Moda i ljepota

Ljepotom očarala Ameriku!

Objavljeno:

- dana

Petra Meštrić – Miss Heart of Global United

– Kada su me nazvali i rekli da sam osvojila titulu miss, skoro sam pala u nesvijest. Jedva sam dočekala da mi stignu kruna i lenta – priča nam Petra Meštrić (20), zgodna djevojka iz Sračinca.

Ona je jedna od rijetkih Hrvatica koje su se prijavile na američki izbor ljepote koji uključuje natjecateljice iz cijelog svijeta Global United Pageant, na kojem je osvojila titulu Miss Heart of Global United.

– Kako nisam u mogućnosti otputovati do Amerike i platiti put, sudjelovala sam online. Kada je bio izbor, online sam – preko chata – i odgovarala na pitanja – kaže Petra.

Lijepa volonterka

Uz titulu Miss Heart, Petra je vlasnica i titule Miss Natural Beauty Internacional

Žiri je tako osvojila virtualno, ali i svojim esejom na temu volontiranja. To joj nije bilo teško jer i sama obožava volontirati na Odjelu pedijatrije varaždinske Opće bolnice gdje pomaže malim pacijentima u teškim trenucima.

Petri ovo nije prva online titula koju je osvojila. – Ovaj se natječaj održao u listopadu, a u travnju sam osvojila jedan britanski gdje sam proglašena Miss Natural Beauty International – veli.

Glumila je u “Krv nije voda”, a pojavljuje se i u Vucinom spotu “Slijepa ulica”

Još od srednje škole Petra je željela biti fotomodel, pozirati i slikati se, a unatrag godinu dana stalno traži pozive za castinge i audicije. Sve radi sama bez angažmana agencije. Tako je glumila i u jednoj od RTL-ovih serija “Krv nije voda”, ali i u spotu Siniše Vuce “Slijepa ulica” gdje se pojavljuje kao jedna od djevojaka.

– Oduvijek mi se taj posao činio fora, a želja mi je da vidim mogu li uspjeti u ovom poslu jer ako sad to ne učinim, neću nikada. Pripremam se i za upis na Medicinski fakultet što je moja druga velika želja, ali uzela sam pauzu – veli svjetska miss Heart iz Sračinca.

Izvor:
Foto:

Moda i ljepota

Najtraženiji tretmani s epidermalnim faktorima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Najtraženiji anti-age tretmani s najbrže vidljivim rezultatima na svjetskom tržištu su definitvno tretmani s epidermalnim faktorima rasta, koji se smatraju vrhunskim postignućem znanosti u kozmetici pomlađivanja. EGF (epidermal grow factor) su živi aktivatori staničnog života.

Oni potiču rast novih epitelnih i epidermalnih stanica i na taj način pomlađuju i regeneriraju zrelu i oštećenu kožu te otklanjaju ožiljke. To se događa jer je pomoću njih moguće potaknuti stanice da se ponašaju kao u mladosti. EGF je set proteina koji sadrže čak 54 aminokiseline, što rezultira povećanom proizvodnjom kolagena i elastina.

Proteini preokreću proces starenja kože i obnavljaju zalihe kolagena u dermisu. Najvažnije svojstvo je u tome da su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a djeluju na dermalnoj i epidermalnoj razini kože.

Nastavite čitati

Moda i ljepota

Prije zime nahranite svoju kožu, no prvo je temeljito očistite

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

NJEGA KOŽE

Jesen je pravo vrijeme da nahranite, hidratizirate i pripremite kožu za nadolazeće hladne zimske dane. Odaberite hidratantnu kremu ovisno o vašem tipu kože.

Hidratacija i hranjenje kože su vrlo važni, ali je prvo potrebno napraviti piling kože. Detaljan piling važan je zapravo u svakom godišnjem dobu jer priprema kožu za bolju apsorpciju proizvoda za njegu, savjetuju na portalu Žena.hr. Možete koristiti dvije vrste piling proizvoda – one sa sitnim tvrdim česticama i one aktivne kemijski. Piling uklanja slojeve mrtve kože i otkriva mlađu i blistavu kožu. No, nemojte ga raditi više od dva puta tjedno.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje