Poznat je program ovogodišnjeg Ljeta uz Muru u Murskom Središću. S obzirom na činjenicu da se od prošle godine Dan Grada i Ljeto uz Muru održavaju se u lipnju i srpnju, svečanost povodom Dana Grada bit će ove godine u subotu, 27. lipnja, a 29. godišnjica zaustavljanja tenkova u nedjelju, 28. lipnja.

Od 17. lipnja do 13. srpnja na parkiralištu uz šetnicu bit će postavljen šator u kojem će se uz glazbeni dio organizirati i prijenos Europskog prvenstva u nogometu na velikom platnu.

U sklopu manifestacije održat će se brojna sportska, kulturna i gastronomska događanja: zabavno ekipno natjecanje „Murska alka“ u organizaciji Rudarskog zbora, sajam domaćih proizvoda, gradski kotlići, KUP Grada – natjecanje u lovu ribe udicom na plovak u organizaciji ŠRD-a Mura te kulturno-umjetnički program u organizaciji KUD-a Mura. U suradnji s Društvom „Naša djeca“ organizirat će se i niz dječjih programa.

Manifestaciju će upotpuniti ovi izvođači: 19. lipnja Tarapana Band, 27. lipnja Željko Bebek, 3. srpnja Četiri tenora, 4. srpnja Vlado Kalember te 11. srpnja Tomislav Bralić i Klapa Intrade.

Komentari

Komentara