Povežite se s nama

Sponzorirani

Lokalni hrvatski brand Međimursko pile širi asortiman svježeg mesa

Objavljeno:

- dana

Međimursko pile je hrvatski brand koji podrazumijeva vrhunsku kvalitetu i najbolji mogući užitak u jelu. Od listopada 2020. godine Perutnina Ptuj-Pipo Čakovec širi brand na asortiman proizvoda svježeg mesa.

Međimursko pile je brand, koji ponosno nosi ime regije u kojoj je sjedište i proizvodnja Perutnine Ptuj-Pipo. Naglašava, da je piletina lokalnog uzgoja, a proizvodi proizvedeni u Čakovcu.

Specifičnost mesa pod brandom Međimursko pile je domaća proizvodnja, žuta boja kože mesa, umjerena masnoća, bogatstvo proteinima, mala varijacija u težini, te svježina samog proizvoda, jer dolazi iz hrvatskih farmi. To se uklapa u strategiju poduzeća, čiji cijeli proizvodni lanac od hrane za piliće pa do finalnih proizvoda teče u Hrvatskoj i temelji na integriranom sustavu KSS (kvaliteta, sigurnost, sljedivost), gdje su svi procesi proizvodnje hrane od polja do stola strogo kontrolirani.

– Domaći smo hrvatski proizvođač pa su nam naravno domaći, hrvatski potrošači najvažniji – naglasio je direktor kompanije, Dubravko Folnović.

Kompanija je posljednjih godina postigla zavidan rast i udio na hrvatskom tržištu kada je riječ o kategoriji svježeg mesa i mesnih prerađevina. – Trendovi idu u smjeru kontrole porijekla, te prehrane pilića odnosno uzgoja, pa do preporuka i garancija kvalitete koje nose certifikati i specifični pečati poput MHF (meso hrvatskih farmi). Slijedeći najrelevantnije trendove za mesnu industriju razvijamo proizvode koji su zdravi, u skladu sa svim zakonskim zahtjevima i zahtjevima potrošača, a nadogradili smo ih i sa našim najstrožim zahtjevima kvalitete i sigurnosti – objasnio je Folnović.

Lokalni brand kao garancija domaćeg porijekla i kvalitete

Međimursko pile postalo je priznat brand na Hrvatskom tržištu i bilježi sve veći interes i trend rasta kako udjela tako i prodaje. Potrošači su prepoznali kvalitetu i slijedeći najrelevantnije trendove mesne industrije i potrebe potrošača u Perutnini Ptuj-Pipo odlučili su pod zaštićenim brandom Međimursko pile ponuditi proizvode iz asortimana svježeg mesa. Tako od listopada 2020. dalje proizvodi dosadašnje linije Natur prelaze pod brand Međimursko pile, koje će proširiti novim proizvodima sukladno trendovima. Lokalno prepoznati brand Međimursko pile svim kupcima i potrošačima garantira domaće porijeklo i kvalitetu međimurskog kraja, tako su proizvodi pod tim brandom idealni za potrošače, koji su uz vrhunsku kvalitetu zainteresirani za pozadinu proizvodnje i odgovorne kupnje.

Cijeli proces tranzicije branda Natur u brand Međimursko pile promjenom dizajna ambalaže proizvoda popratiti će snažnim medija miksom od televizije do bilboardaa te mnogobrojnim aktivnostima za potrošače na prodajnom mjestu.

Sponzorirani

Darujte osmijeh najdražima: „TreeDent“ povodom Valentinova organizira akciju izbjeljivanja zubi

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Osmijeh je najljepši ukras koji možete nositi, stoga Dentalni centar „TreeDent“ u centru Varaždina povodom nadolazećeg Valentinova organizira akciju izbjeljivanja zubi.

Akcija traje do kraja veljače, a uključuje izbjeljivanje svih zubi po cijeni od 1000 kuna.

– Poklonite osmijeh u mjesecu zaljubljenih svojim najdražima! – poručuju iz Dentalnog centra, koji je krajem prošle godine otvorila dr. dent. med. Mihaela Salaj Žužul.

„TreeDent“ inače nudi cijeli niz najkvalitetnijih stomatoloških usluga, pa tako uz osnovne popravke i liječenja, ordinacija u ponudi ima i usluge oralne kirurgije i ortodoncije te posjeduje vlastiti RTG centar.

Direktorica i vodeća stomatologinja klinike, dr. dent. med. Salaj Žužul teži konstantnoj edukaciji putem seminara i tečaja, a ne propušta ni priliku za uvođenje novih zahvata te kupnju najnovijih uređaja. Njezina ordinacija stoga nudi i ugradnju Nobel Biocare implantata, trenutno najkvalitetnijih na tržištu, koji imaju doživotnu garanciju.

Vrlo malo klinika objedinjuje ove djelatnosti, točnije „TreeDent“ je tek druga takva klinika u Varaždinu, a ono što je dodatno izdvaja od drugih je program za djecu i mlade koji je u pripremi, odnosno program pedodoncije.

>>TreeDent – klinika s nizom stomatoloških usluga i programom za suzbijanje straha kod najmlađih

Program prilagodbe za djecu važan je kako bi dijete moglo ući u bilo koju ordinaciju odraditi stomatološke usluge bez stečenih trauma, kao što je to najčešće slučaj.

Stomatološka ordinacija „TreeDent“ nalazi se na adresi Anina ulica 14a u Varaždinu, a odgovore na Vaša pitanja i sve dodatne informacije možete saznati i pozivom na brojeve telefona 042/490-819 te 091/525-2553. Za informiranje je dostupna i internetska stranica https://www.treedent.hr/.

Ne propustite akciju za Valentinovo i darujte voljenoj osobi blistav osmijeh, najljepši ukras koji može krasiti nečije lice!

Nastavite čitati

Sponzorirani

Iskoristite zaboravljeno bogatstvo: dođite na besplatnu procjenu u otkup zlata Auro Domus Varaždin

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Građani Varaždina često su bogatiji nego što misle! Na tavanima, u podrumima, u ladicama ormarića u spavaćim sobama skrivaju se predmeti koje je vrijeme učinilo iznimno vrijednima.

Radi se o zlatnom nakitu i drugim predmetima od zlata i srebra. To mogu biti zlatni satovi, zlatni zubi i zubni lim, zlatnici i srebrnjaci, srebrnina i srebrni pribor za jelo… Sve što je napravljeno od plemenitih metala u proteklih 20 ili 30 godina doživjelo je značajno povećanje svoje vrijednosti.

Mnogi građani Varaždina to su već saznali i svoje bogatstvo unovčili u poslovnicama za otkup zlata. Auro Domus jedini je hrvatski profesionalni lanac specijaliziran upravo za tu djelatnost.

Zahvaljujući činjenici da ima više od stotinu poslovnica diljem Hrvatske, dostupan je gotovo u svakom kutku naše zemlje. Pa tako i u Varaždinu!

Auro Domus od svojih početaka klijentima nudi najpovoljnije cijene otkupa zlata, isplatu u gotovini i besplatnu procjenu. Upravo to učinilo ga je prvim izborom za sve građane koji žele „podebljati“ svoj kućni budžet isplatama koje se mjere u tisućama, a ponekad i u desecima tisuća kuna.

Besplatna procjena pritom je idealan način za provjeru vrijednosti svog starog nakita i drugih predmeta od zlata i srebra.

Demodirane ogrlice, slomljene narukvice, naušnice izgubljenog para i prstenje koje nitko ne nosi mogu vam donijeti pravu financijsku „injekciju“ koja će predstojeće mjesece učiniti puno ugodnijima.

Stoga dođite u poslovnicu Auro Domusa u Varaždin, na adresi Ivana Gundulića 7 i iskoristite mogućnost besplatne procjene. Dobiveni iznos ne obvezuje na prodaju. Dakle, ništa ne košta, a puno toga može donijeti!

Zbog velikog interesa građana, Auro Domus ima i besplatni info-telefon, pa se sve informacije mogu dobiti pozivom na 0800 73 72.

Nastavite čitati