Povežite se s nama

Sport

Manji odaziv zbog lošeg vremena

Objavljeno:

- dana

TRIATLON

Nakon prošlotjedne odgode zbog olujnog nevremena 5. kolo 6. izdanja FELT triatlon lige na Varaždinskom Aquacityu nastavilo se ove srijede, ali zbog lošeg vremena u okolnim županijama smanjen je dolazak natjecatelja, te se okupilo 40 natjecatelja. 

Unatoč jakoj naoblaci srećom nije bilo kiše, a čak su se na tren probile i zrake sunca.

 

Natjecanje je uobičajeno započelo dječjom Aquatlon disciplinom koja se satoji od 70 metara plivanja, te 700 metara trčanja. Od dječaka prvi je prošao ciljem Marko Štefan (ind.) za 4:18 minute, drugi Danijel Gašparić za 05:25 minute, prva od djevojčica ciljem je prošla Tea Domislović iz TK 042 za 04:34,  druga Sara Domislović iz TK 042 za 4:35, te treća Buga Stipan iz (ind.) za 4:55 min

 

U kategoriji sprinta nastupilo je 19 natjecatelja.

U plivačkoj dionici duljine 750 metara, 20 kilometara bicikliranja, te 5 kilometara trčanja, ponovo najbrži bio je Denis Plaeše iz TK Zrinski Novatec (1:05:22). Drugi u cilj stiže Tomislav Gregurić ind.(1:07:47), te treći Tihomir Bogomolec iz TK Međimurje (1:08:08).

Od žena na prvom kolu sprint utrke prva je stigla Zrinka Vlahek iz TK Međimurje (1:21:54), a Karla Čović zbog ozljede bila je prisiljena odustati.

 

Supersprint utrka sastoji se od 375 metara plivanja, 14 kilometara bicikla, te 2,5 kilometra trčanja . Startalo je 26 natjecatelja. Prvi je ciljem prošao Dejan Hunjadi iz TK Međimurje za 42:18 min, drugi Marko Jertec (ind.) (42:50), te treći Emerik Večerić iz  TK 042 (44,12).

Kod žena prva je bila  Lidija Levačić iz USR „Sport za sve“ (50,42), druga Marina Obelić iz TK Međimurje za (51,11), te treća Viktorija Sakač iz TK 042 (51:20)

Ligu i ove godine sponzorira Matis Adria d.o.o i brand Felt, a organizator je  Triatlon klub 042 iz Varaždina.

 

Izvor:
Foto:

Sport

Nikola Jelić sudi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Europska nogometna federacija Uefa još jednom je ukazala veliko povjerenje i prepoznala kvalitetu najboljeg hrvatskog futsalskog suca Nikole Jelića.

Jelić će suditi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka između Barce i Palme koja je na rasporedu sutra, 5. travnja, od 18 sati u Demirchyan Areni u Erevanu, objavio je Hrvatski nogometni savez. Pomagat će mu Talijan Nicola Manzione i Čeh Ondrej Černy.

Finalu će prethoditi utakmica za treće mjesto u kojoj će se od 15 sati sastati Sporting CP i Benfica.

Nastavite čitati

Sport

3. NL: Varteks u derbiju ugošćuje Rudar, Podravine kod Pitomače

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varteks se nalazi u ključnom dijelu sezone. Ukoliko Bumbari žele pokušati u rang više, morali bi pobijediti sve do kraja, a prvi na putu je Rudar, koji na drugom mjestu bježi osam bodova. Susret je na rasporedu u subotu, 4. svibnja u 17 sati na stadionu Sloboda.

I Rudar je u proteklom kolu poražen na domaćem terenu od Pitomače, dok je Varteks izgubio kod Poleta.

Do kraja sezone je još pet kola, a nakon Rudara, Varteks će na ‘noge’ Pitomači. Drugo mjesto je možda predaleko, ali treće je dostižno, jer Pitomača ‘bježi’ dva boda.

Pa dobro, što se tiče trećeg mjesta, sve je još uvijek u našim nogama. Ali ne kalkuliramo mi, idemo sve pobijediti, pa kak bude – istaknuo je Matija Kanceljak, sjajni napadač stigao ovog ljeta iz NK Varaždina.

U isto vrijeme, Podravina odlaze u goste trećeplasiranoj Pitomači.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje