Povežite se s nama

Međimurje

Mercedes-Benz – odsad i u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Dani otvorenih vrata

Održanim Danima otvorenih vrata i službeno je počela prodaja Mercedes-Benz i Smart osobnih vozila u Čakovcu.

Na dobro poznatoj lokaciji tvrtke Dinamic Trade u Ulici braće Granner 6 uz brandove Honda i Kia odsad su dostupna i vozila Mercedes-Benz te Smart.
Svojim izdvojenim prodajnim mjestom tvrtka Emil Frey napravila je veliki iskorak prema kupcima, kojima se sada nudi premium brand na lokaciji u Čakovcu. Bitno je napomenuti da kupci na lokaciji u Čakovcu imaju identičnu uslugu kao i u matičnom Emil Frey Auto Centru u Zagrebu. Cjelokupna ponuda originalnih rezervnih dijelova također je dostupna u Čakovcu, a servisne se usluge dogovaraju uz pogodnosti.

Početak prodaje obilježen je Danima otvorenih vrata uz Road Show 19. i 20. svibnja 2017., gdje je Emil Frey gostima omogućio probne vožnje velikog dijela palete osobnog programa Mercedes-Benz vozila, uključujući i tek nedavno predstavljen model GLA. Brojni su uzvanici i posjetitelji iskoristili priliku te se osobno uvjerili u kvalitetu i tehnološka dostignuća ove premium marke. Tvrtka Dinamic Trade i njihovo osoblje stoje vam na raspolaganju za sve informacije oko Mercedes-Benz i Smart programa osobnih vozila kako novih tako i rabljenih, koja možete razgledati u njihovom salonu na adresi Braće Graner 6 u Čakovcu.

Izvor:
Foto:

Crna kronika

Na autobusnom stajalištu u Pribislavcu vandali uništili naljepnice

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Pribislavcu je javna imovina opet bila na meti vandala.

Ovoga puta potrgane su naljepnice na autobusnom stajalištu.

– Radi se o šteti od oko 1000 kuna. Počiniteljima poručujem da idući put roditeljima uzmu 1000 kuna iz novčanika pa ih uredno poderu, jer su to isto napravili i sad, samo na “facerski” način – ogorčen je načelnik Općine Pribislavec Matija Ladić.

Popravak će, naravno, pasti na leđa Općine, iz koje pak poručuju i da će se u pronalasku počinitelja poslužiti videonadzorom. Iako se ne radi o izrazito velikom iznosu štete, ovakva su djela prilično česta i u konačnici mogu uzrokovati velike, a potpuno nepotrebne troškove koje, u krajnjoj liniji, mještani opet plaćaju iz vlastitog džepa.

Nastavite čitati

Međimurje

Općina Goričan povećala naknadu za novorođenu djecu na 4000 kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Općina Goričan odlučila je povećati naknade za novorođenu djecu i to čak 100 posto. Naime, umjesto dosadašnjih 2000 kuna koje su dobila roditelji za svoju novorođenčad, iz općinskog proračuna će se ubuduće za svako novorođeno dijeti isplaćivati po 4000 kuna. Takva je odluka donijeta na 2. sjednici Općinskog vijeća Općine Goričan, koja je održana u utorak, 14. rujna.

– Vodeći računa o svojim mještanima, nakon uvođenja usluge „e-novorođenče“, Općina Goričan za 100 posto je povisila jednokratne naknade za novorođenu djecu, te će naknada sada iznositi 4000 kuna – poručili su iz Općine Goričan.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje