Povežite se s nama

Međimurje

Mercedes-Benz – odsad i u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Dani otvorenih vrata

Održanim Danima otvorenih vrata i službeno je počela prodaja Mercedes-Benz i Smart osobnih vozila u Čakovcu.

Na dobro poznatoj lokaciji tvrtke Dinamic Trade u Ulici braće Granner 6 uz brandove Honda i Kia odsad su dostupna i vozila Mercedes-Benz te Smart.
Svojim izdvojenim prodajnim mjestom tvrtka Emil Frey napravila je veliki iskorak prema kupcima, kojima se sada nudi premium brand na lokaciji u Čakovcu. Bitno je napomenuti da kupci na lokaciji u Čakovcu imaju identičnu uslugu kao i u matičnom Emil Frey Auto Centru u Zagrebu. Cjelokupna ponuda originalnih rezervnih dijelova također je dostupna u Čakovcu, a servisne se usluge dogovaraju uz pogodnosti.

Početak prodaje obilježen je Danima otvorenih vrata uz Road Show 19. i 20. svibnja 2017., gdje je Emil Frey gostima omogućio probne vožnje velikog dijela palete osobnog programa Mercedes-Benz vozila, uključujući i tek nedavno predstavljen model GLA. Brojni su uzvanici i posjetitelji iskoristili priliku te se osobno uvjerili u kvalitetu i tehnološka dostignuća ove premium marke. Tvrtka Dinamic Trade i njihovo osoblje stoje vam na raspolaganju za sve informacije oko Mercedes-Benz i Smart programa osobnih vozila kako novih tako i rabljenih, koja možete razgledati u njihovom salonu na adresi Braće Graner 6 u Čakovcu.

Izvor:
Foto:

Međimurje

FOTO Posjetitelje u Čakovcu oduševila atraktivna izložba gljiva

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Gljivarsko društvo „Smrčak“ Čakovec i ove je godine organiziralo dvodnevnu edukativnu izložbu gljiva, pod pokroviteljstvom Grada Čakovca, Međimurske županije, Turističke zajednice Grada Čakovca i pivnice Angry Moose.

Na novoj lokaciji u centru grada, u Ulici kralja Tomislava 2, članovi „Smrčka“ su 24. i 25. rujna na najbolji mogući način upotpunili manifestaciju „Jesen u gradu Zrinskih“ izložbom, edukacijama i predstavljanjem jela od gljiva.

Eksponatima bogatu izložbu već je prvog dana razgledao velik broj posjetitelja, a posjetila ju je i gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini. 

Zajedno s brojnim zaljubljenicima u gljive, gradonačelnica se upoznala s raznim vrstama – jestivima, nejestivima, otrovnima i smrtno otrovnima, koje su članovi Društva izložili na iznimno atraktivan način.

Osim toga, zainteresirani posjetitelji mogli su i kušati razne delicije, poput kolača i namaza od gljiva.

Odaziv je bio odličan i u nedjelju, što dokazuje da se sve više ljudi okreće prirodi i pokazuje interes za gljive.

Nastavite čitati

Međimurje

Mažoretkinje Kotoribe četvrte na Europskom prvenstvu u Zadru

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon što su na Državnom prvenstvu u Klinča Selu izborile prolaz na Europsko prvenstvo, juniorke Mažoretkinja Kotoribe ljeto su provele trenirajući za Europsko prvenstvo mažoretkinja u Zadru.

U Zadru su provele nekoliko dana, a kući su se vratile s vrlo dobrim uspjehom – osvojile su četvrto mjesto. Juniorke je vodila trenerica Marta Vojvoda.

Na Europskom prvenstvu sudjelovalo je više od 2000 mažoretkinja i više od 70 sastava. U njihovoj kategoriji sudjelovalo je ukupno 10 ekipa.

– U takvoj konkurenciji osvojile su četvrto mjesto, što je sjajan uspjeh za nas. Vrlo sam ponosna na naše cure – rekla je predsjednica Kristina Čižmešija, a čestitku na sjajnom rezultatu uputio im je i načelnik Dario Friščić.

– Čestitam Mažoretkinjama Kotoribe na još jednom lijepom uspjehu i promociji naše Kotoribe diljem Hrvatske i šire – rekao je Friščić.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje