Povežite se s nama

Međimurje

Mercedes-Benz – odsad i u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Dani otvorenih vrata

Održanim Danima otvorenih vrata i službeno je počela prodaja Mercedes-Benz i Smart osobnih vozila u Čakovcu.

Na dobro poznatoj lokaciji tvrtke Dinamic Trade u Ulici braće Granner 6 uz brandove Honda i Kia odsad su dostupna i vozila Mercedes-Benz te Smart.
Svojim izdvojenim prodajnim mjestom tvrtka Emil Frey napravila je veliki iskorak prema kupcima, kojima se sada nudi premium brand na lokaciji u Čakovcu. Bitno je napomenuti da kupci na lokaciji u Čakovcu imaju identičnu uslugu kao i u matičnom Emil Frey Auto Centru u Zagrebu. Cjelokupna ponuda originalnih rezervnih dijelova također je dostupna u Čakovcu, a servisne se usluge dogovaraju uz pogodnosti.

Početak prodaje obilježen je Danima otvorenih vrata uz Road Show 19. i 20. svibnja 2017., gdje je Emil Frey gostima omogućio probne vožnje velikog dijela palete osobnog programa Mercedes-Benz vozila, uključujući i tek nedavno predstavljen model GLA. Brojni su uzvanici i posjetitelji iskoristili priliku te se osobno uvjerili u kvalitetu i tehnološka dostignuća ove premium marke. Tvrtka Dinamic Trade i njihovo osoblje stoje vam na raspolaganju za sve informacije oko Mercedes-Benz i Smart programa osobnih vozila kako novih tako i rabljenih, koja možete razgledati u njihovom salonu na adresi Braće Graner 6 u Čakovcu.

Izvor:
Foto:

Međimurje

KUU „Lipa“ iz Gornjeg Mihaljevca gostuje povodom proštenja u Hlapičini

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U petak, 26. srpnja, u sklopu manifestacije „Ljeto uz Muru 2024“ u Hlapičini, u Društvenom domu, nastupa Kulturno umjetnička udruga „Lipa“ iz Gornjeg Mihaljevca.

Vikend proštenja u Hlapičini slavi se povodom blagdana svete Ane i Joakima, a čiji imendan je u katoličkom kalendaru 26. srpnja, a sveta Ana jest zaštitnica filijalne crkve u Hlapičini.

Program započinje nagrađivanom predstavom u tri čina „Ljubav s dva lica“ u režiji Franje Halabarec. Izvedba započinje u 20 sati, a ulaz je slobodan.

Nastavite čitati

Međimurje

Čakovec dobio novi kružni tok vrijedan više od milijun eura

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U srijedu, 24. srpnja, je u poslijepodnevnim satima za promet otvoreno novo kružno raskrižje na križanju Ulice Stjepana Radića, Sajmišne, Ulice Vjekoslava Špinčića i Ulice 34. inženjerijske bojne.

Riječ je o projektu vrijednom više od milijun eura čijom je realizacijom napravljen važan korak prema poboljšanju protoka vozila i sigurnosti u tom dijelu grada. Samo kružno raskrižje je jednotračno, a okvirna propusna moć je 20.000 vozila na dan.

U sklopu projekta rekonstrukcije prometnice i izgradnje novog kružnog raskrižja dovršavaju se i radovi na rekonstrukciji podvožnjaka, a postavljen je i bukobran, oslikan bojama Grada Čakovca i detaljima vezanim uz njegove simbole i povijest.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje