FOTOPK takt

Mlade nade Plesnog kluba Takt iz Varaždina sudjelovale su prošle nedjelje na svom prvom državnom prvenstvu u sportskim standardnim plesovima u Sisku, koje je održano u organizaciji Hrvatskog sportskog plesnog saveza i SPK Petrinia.

Nakon intenzivnih dvomjesečnih priprema, naši parovi i pojedinci po prvi puta su  plesali 5 plesova u disciplini standardnih plesova. Marino Bruža Habek i Iva Friščić te Luka Gladović i Elena Majcen odlično su se predstavili plešući polufinale u kategoriji mlađe mladeži te su u  konačnici osvojili 8. mjesto (Marino i Iva) te 9. mjesto (Luka i Elena).

U kategoriji mlađe mladeži u pojedinačnim natjecanjima natjecala se Marta Majcen koja je u zahtjevnoj konkurenciji od čak 21 natjecateljice izborila ulazak u finale državnog prvenstva te natjecanje okončala na 6. mjestu.

U kategoriji osnovaca vrhunski su plesali naši najmlađi natjecatelji Andrej Detelj i Elena Weiser te su zasluženo osvojili srebrnu medalju i naslov viceprvaka države u standardnim plesovima u kategoriji osnovci za 2019. godinu.

U Plesnom klubu Takt iz Varaždina pod stručnim.vodstvom Igora Šalamuna, učitelja sportskog i rekreativnog plesa, nastavljaju sa intenzivnim pripremama za sljedeće natjecanje, koje će se održati u Bjelovaru, te za državno prvenstvo u latinskoameričkim plesovima koje će se održati u Koprivnici početkom travnja.

Komentari

Komentara