Povežite se s nama

Crna kronika

Netko podmetnuo požar u objektu brze prehrane u Cestici

Objavljeno:

- dana

Zapalio plastičnu terasu

Nepoznati počnitelj u subotu, 24. prosinca između 3 i 3.30 sati u Dravskoj ulici u Cestici podmetnuo je požar na terasi objekta brze prehrane u vlasništvu 46-godišnjaka.

Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo otvorenim plamenom nepoznatim izvorom, uslijed čega se zapalila plastična cerada. U požaru je djelomično izgorjela plastična cerada i nagorio je pod, te su oštećena dva stolca. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Križovljan-Cestica.

Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna, a policija traga za počiniteljem.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Kod mladog Ivančanina nađena 52 grama amfetamina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

droga amfetamin PU međimurska1
Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 22 godine.

Sumnja se da je kod sebe ilegalno posjedovao 52 grama bijele praškaste materije nalik na opojnu drogu.

Vještačenjem praškaste materije u Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ utvrđeno je da se radi o kemijskoj drogi amfetamin, javila je policija.

Policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeli kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštena proizvodanja i promet drogama nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

Lopov ukrao dječja kolica vrijedna nekoliko tisuća kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U ponedjeljak, 17. travnja, u poslijepodnevnim satima na parkiralištu uz nasip akumulacijskog jezera HE Dubrava kod naselja Oporovec nepoznati počinitelj ukrao je dječja kolica koja je vlasnik ostavio pokraj svog osobnog automobila i otišao u šetnju nasipom.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja kaznenog djela podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati