Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave održala je u srijedu, 23. lipnja, putem ZOOM platforme svoje prvo ovogodišnje (online) predavanje u sklopu projekta Info-centar za mlade Lepoglava.

Tema predavanja bio je ustroj i djelovanje organizacija civilnog društva, a sva iskustva na ovu temu sa sudionicima je podijelio Darko Ciglar, voditelj projekata u ACT Grupi.

Međusobnom razmjenom iskustava sudionici su imali prilike učiti o samom radu organizacija, utjecaju organizacija na lokalnu zajednicu, motivaciji članova, financiranju aktivnosti i mnogim drugim zanimljivim temama.

Na predavanju je sudjelovalo sedam osoba te se organizatori nadaju da su svi sudionici uspjeli nešto naučiti i da će nova znanja moći primijeniti u daljnjem radu.

Info-centar možete pratiti na Facebook stranici (@infocentarzamladelepoglava)  i na Instagramu (@mladi.info) kako  ne biste propustili najnovije informacije o aktivnostima i prilikama u sklopu Info-centra za mlade Lepoglava.

Projekt Info-centar za mlade Lepoglava sufinanciran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari

Komentara