Povežite se s nama

Zabava & Stil

Nova verzija legendarnog parfema

Objavljeno:

- dana

TRÉSOR U NOVOM IZDANJU

Kreator parfema L’Eau de Parfum Lumineuse Dominique Ropion još je jednom oživio legendarni Trésor, stvorivši nježnu i laganu verziju parfema.

Mitski miris, čiju je originalnu kompoziciju osmislila Sophia Grojsman, u suvremenoj reinterpretaciji dolazi u obliku toaletne vode. Nova varijanta mirisa dolazi u novoj boji: eliksir Trésor L’Eau de Toilette obojen je delikatnim nijansama boje breskve. Dizajn ove prepoznatljive bočice piramidalnog oblika nadahnut je tehnikama izrade luksuznog kristala i haute nakita.

Izvor: http://www.buro247.hr
Foto:

Zabava & Stil

FOTO Legendarni Shaquille O’Neil nastupio drugog dana Forestlanda

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na drugi dan 12. Forestlanda stigao je legendarni DJ Diesel.

Mnogima poznatiji kao košarkaška legenda Shaquille O’Neil, četverostruki osvajač NBA lige, član Dream Team momčadi iz Atlante ’96, svjetski prvak iz Toronta ’94., prvi put je nastupio na međimurskom festivalu.

Atmosferu njegovog nastupa donosimo u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Noćno osvježenje nije zasmetalo tisućama na Forestlandu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Forestland

Prvi dan 12. po redu Forestlanda je iza nas! Fedde Le Grand, Paolo Barbato, Dino DZ, Timo G, Divolly & Markward, ali i Relja I BLKN gang, kao i mladi rep artisti Noa i Lil’Frenky, nastupili su na prvoj noći međimurskog festivala!

Vrući ljetni dan i vrhunac toplinskog vala i noćno osvježenje nisu smetali tisućama da dođu u Međimurje i plešu do ranih jutarnjih sati!

Dan 2 počinje od 15:00 kao što je i predviđeno satnicom, a kulminira nastupima DJ Diesela, Architecta, ali i Devita i brojnih drugih artista.

Veliki DJ Diesel stigao je u Hrvatsku i večeras dolazi u Međimurje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje