PU međimurska obavještava građane da je od utorka, 2. lipnja, radno vrijeme Policijske uprave međimurske od 7 do 15 sati.

– Ministar unutarnjih poslova, poradi usklađivanja radnog vremena policijskih uprava s radnim vremenom tijela državne uprave te županijskih i gradskih službi, koje tijekom ljetnih mjeseci prelaze na ljetno radno vrijeme, kao i radi ostalih potreba službi policijskih uprava i policijskih postaja u ljetnom razdoblju, donio je Odluku kojom je utvrđeno dnevno radno vrijeme Policijske uprave međimurske tijekom ljetnih mjeseci – ističu iz PU međimurske.

Novo radno vrijeme, od 7 do 15 sati, vrijedi do 30. rujna.

Dnevno radno vrijeme Odjela za upravne poslove u sjedištu Policijske uprave te u Policijskoj postaji Prelog je od 7 do 15 sati (rad sa strankama od 7 do 14.30), utorkom od 9 do 17 sati (rad sa strankama od 9 do 16.30).

Napominju da do daljnjeg ne rade upravni poslovi u Policijskoj postaji Mursko Središće. Svi građani koji su koristili usluge te ustrojstvene jedinice mogu potrebne poslove obaviti u sjedištu Policijske uprave u Čakovcu.

Svoj dolazak radi obavljanja raznih upravnih poslova (sjedište Policijske uprave međimurske u Čakovcu i Policijska postaja Prelog), građani više ne moraju najaviti već mogu doći u toku radnog vremena, u terminu koji im odgovara. Napominju također da se tijekom dolaska moraju poštivati epidemiološke preporuke.

Komentari

Komentara