Povežite se s nama

Zabava & Stil

“Okreni stvari naglavačke” uz Oranginu

Objavljeno:

- dana

Kako podići zadovoljstvo i produktivnost na poslu

Pod dojmom poraznih rezultata nedavno provedenog istraživanja na razini Europske unije koje je pokazalo da čak 79 posto zaposlenih u Hrvatskoj radne uvjete ocjenjuje lošima, Orangina je pokrenula kampanju pod nazivom “Okreni stvari naglavačke”.

Orangina namjerava preokrenuti živote marljivih građana. Naredna tri tjedna građani diljem Hrvatske imat će priliku na svoje radno mjesto privući nezaboravne zabavljačke skupine i dobro protresti svoju dnevnu poslovnu rutinu. Kampanja “Okreni stvari naglavačke” želi duhovitim i inspirativnim trenucima uljepšati radne dane naših radišnih građana.

Duhovito i inspirativno

Potegnuli ste cijelu noć pripremajući važnu prezentaciju? Od jutra do mraka radite na presudnom projektu? Zovu vas u treću smjenu zbog pada nekog servera? Većina građana naporno radi u uredima, tvornicama ili trgovinama diljem Hrvatske, svakodnevno pružajući najbolje od sebe kako bi zadovoljili svoje šefove ili klijente. Kampanjom “Okreni stvari naglavačke” Orangina želi dodatno potaknuti građane na marljiv rad i to na način da im omogući ono što im u dnevnoj poslovnoj rutini često najviše nedostaje – duhovite i inspirativne trenutke.

Orangina preuzima stvari u svoje ruke

Posjetitelji internetske stranice kampanje http://www.orangina.hr mogu vidjeti poseban i neponovljiv video uradak pun ludo zabavnih i neočekivanih likova i situacija. Neke od tih unikatnih skečeva iz video uratka zainteresirani će moći naručiti i dovesti ih na svoje radno mjesto kako bi iznenadili kolege i priuštili im nezaboravnu pauzu ili predah nakon posla. Svi koji se prijave na internetskoj stranici ulaze u izbor za sudjelovanje u kampanji “Okreni stvari naglavačke”. A kad radno mjesto preuzmu akrobati, muzičari i mađioničari možemo slobodno reći da su stvari okrenute naglavačke.

Orangina iskustvo

Božo Lovrić, predsjednik Uprave Obala grupe koja ima licencu za proizvodnju i distribuciju Orangine za jugoistočnu Europi izjavio je: “Počevši već od samog oblika boce Orangine, pa onda činjenice da je treba blago protresti prije otvaranja nakon čega dolazi svježi, lagani gazirani osjećaj pića i tako karakteristična pulpa, sve to zajedno čini iskustvo pijenja Orangine posebnim i nezaboravnim. Nova duhovita i domišljata kampanja koja nadilazi sve naše dosadašnje aktivnosti u Hrvatskoj dodatno naglašava posebnost Orangine i nudi iskustvo kakvo u Hrvatskoj još nije bilo moguće vidjeti i doživjeti“.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Glazbeni doživljaji subotnjeg prijepodneva vraćaju se na varaždinske balkone

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Glazbena subota, već dobro poznat i prihvaćen program kojim Turistička zajednica grada Varaždina oživljava staru gradsku jezgru vraća se ove subote, 11. svibnja, još atraktivniji.

U prvom hrvatskom UNESCO-vom gradu glazbe, subotama u prijepodnevnim satima sve do 30. rujna, Varaždince i njihove goste gotovo na svakom koraku pratit će opuštajući zvuci i melodije.

Dok šećete varaždinskim ulicama i trgovima ili ispijate kavu na za to omiljenim lokacijama, moći ćete uživati u glazbi s balkona (Županijska palača od 10.30 i palača Sermage od 11 sati), a poseban doživljaj na Korzu stvorit će glazba iz glazbene kamperice (od 10 i od 19.30). Novu sezonu otvaraju Peharda&Györek na balkonu Županijske palače te Matavulj&Resnik na balkonu palače Sermage, dok će Trio Coda u jutarnjem i Duo Maximus u večernjem terminu biti zaduženi za glazbeni ugođaj na Korzu.

Poznata djela klasične glazbe i popularne glazbene teme iz filmova koje možda na prvu ne povezujete sa sakralnim prostorom, u izvedbi Višeslava Jaklina na grandioznim orguljama, odzvanjat će akustičnom varaždinskom katedralom, subotama od 18. svibnja od 11.30 sati.

Uz sve to, na Trgu tradicijskih obrta čiji korisnici prezentiraju pomalo zaboravljene vještine i čuvaju dugu tradiciju varaždinskog obrtništva, subotama od 10 sati, bit će organizirani gostujući programi i radionice tradicijske kulture poput licitarstva, čipkarstva i izrade tradicijskog nakita. U subotu, 11. svibnja, na rasporedu je radionica izrade tradicijskih igračaka „Od krpice do lutkice“ u organizaciji Centra tradicijske kulture čiji će se članovi pobrinuti i za glazbeno-scenski program, te prezentacija licitarstva koju će realizirati Licitarstvo Slavica.

Svi ovi sadržaji potiču razvoj lokalne glazbene scene, promoviraju kulturnu baštinu i obogaćuju turističku ponudu destinacije.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Baby Lasagna plasirao se u finale Eurosonga!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Završilo je prvo polufinale ovogodišnjeg Eurosonga, na kojem Hrvatsku predstavlja Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna.

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine ‘Velikih 5’ – Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačka i domaćin natjecanja Švedska. Baby Lasagna je sa svojom pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim’ nastupao sedmi po redu te je prošao u finale.

Osim Baby Lasagne u finale su prošli: Srbija, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litva, Finska, Cipar, Hrvatska, Irska i Luksemburg. Drugo polufinale je na rasporedu 9. svibnja, a finale u subotu, 11. svibnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje