Povežite se s nama

Zabava & Stil

Orient art show

Objavljeno:

- dana

HNK Ples i glazba orijenta

“Orient art show”, večer klasičnih i folklornih plesova arapskih zemalja, Turske i Indije, u varaždinskom će se HNK održati 14. ožujka u 19 sati.

– Ovim plesnim spektaklom, četvrtim po redu, publici ćemo dočarati kulturnu, plesnu i glazbenu baštinu orijentalnih zemalja – najavljuje Jasminka Pomper, organizatorica događanja.

Uz organizatora, plesačice Udruge OrientArt iz Varaždina, na 4. OrientArt Show-u nastupiti će renomirane plesne škole iz Zagreba i Slovenije, dok će počasni gost spektakla biti svjetski poznati plesač, koreograf, učitelj klasičnih i folklornih plesova arapskih zemalja, glazbenik i autor mnogih glazbeno-plesnih projekata, Karim Nagi, rođeni Egipćanin, nastanjen u SAD-u.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Pravo rješenje za vaše osvježenje: otvorena sezona kupanja na bazenima „Topličica“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Danas, 19. lipnja, otvoreni su bazeni u Izletištu Topličica kod Novog Marofa.

– Pravo rješenje za vaše osvježenje! – stoji u pozivu kupačima koji, osim bazena, u sklopu objekta na raspolaganju imaju i zabavni park, teniske terene, stolni tenis, bogatu ugostiteljsku ponudu te razna jela s roštilja.

Bazeni „Topličica“ otvoreni su svakim danom od 9 do 19 sati, a za sva pitanja na raspolaganju je broj telefona 042/625-588.

Cijena bazena za odrasle iznosi 25 kuna, a za djecu od 3 do 10 godina 15 kuna.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO U Svetom Martinu na Trash&Burnu brdo dobre zabave, američki automobili, pin-up djevojke…

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

U Toplicama Sveti Martin u autokampu Lapaž jučer i danas, 18. i 19. lipnja, održava se Trash&Burn miting američkih automobila.

I ove je godine broj posjetitelja ograničen zbog epidemije koronavirusa, no programa ne nedostaje – izloženo je nekoliko desetaka opakih američkih automobila ograničenih do 70. godišta, a tu je i brdo dobre zabave.

Posjetitelji tako mogu uživati uz rockabilly, rock and roll bendove, pin-up djevojke, DJ-eve, burlesque nastupe, barber shop i tattoo majstore.

Kako je to danas izgledalo u autokampu Lapaž, pogledajte u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!