Povežite se s nama

Sponzorirani

Otkup zlata koji nudi besplatnu procjenu i isplatu u gotovini: „Šokirao sam se dobivenim iznosom“

Objavljeno:

- dana

Izdašne isplate u gotovini, odmah i na licu mjesta, razlog su zbog čega stanovnici Varaždina, ali i ljudi diljem Hrvatske, vole koristiti uslugu otkupa zlata, otkrili su iz tvrtke Auro Domus, najveće hrvatske kompanije specijalizirane za trgovinu plemenitim metalima.

Posebno to dolazi do izražaja proteklih mjeseci. Korona-kriza izrazito negativno je utjecala na stanje gospodarstva, ali i kućne budžete. Zato sve više građana koristi priliku kada je cijena zlata izrazito visoka da stari nakit, satove, zlatne zube ili srebrninu pretvore u – gotovinu. A pritom će i dobro zaraditi, jer prosječna isplata u poslovnicama Auro Domusa premašivala je 2.500 kuna! S time da nije rijetkost bila da građani zarade i nekoliko desetaka tisuća kuna.

Ono što je najvažnije jest da je procjena potpuno besplatna. Ništa ne košta doći u poslovnicu tvrtke Auro Domus i provjeriti kolika je vrijednost starog nakita ili drugih predmeta od zlata i srebra. Također, procjena klijente ne obvezuje. Ako nisu zadovoljni dobivenim iznosom, mogu u bilo kojem trenutku odustati od otkupa zlata. Dogodi se, ponekad, da vrijednost zlata nije u skladu s očekivanjima. Najčešće je to posljedica situacije u kojoj su predmeti bili pozlaćeni ili se radilo o kakvoći zlata puno manjoj od uobičajene.

Međutim, daleko češće se događa da se klijenti nakon besplatne procjene šokiraju ponuđenim iznosom. Upravo takvu priču imao je klijent koji je na procjenu donio staru, slomljenu narukvicu i iznenadio se kada mu je za nju ponuđeno više od deset tisuća kuna! S dobivenim novcem, u gotovini, platio je dugove i okrenuo novi list u životu.

Također, otkup zlata nije samo izvor prihoda za najsiromašnije. Prema analizi koju je proveo Auro Domus, veće količine u otkupu znak su da su tu djelatnost dobro prihvatili i imućniji građani, kojima ipak isplate u visini jedne ili više prosječnih plaća itekako mogu poboljšati kućni budžet.

Auro Domus svoje poslovnice ima i u Varaždinu, gdje se nalaze na adresi Ivana Gundulića 7

Zbog velikog interesa građana, Auro Domus ima i besplatni info-telefon, pa se sve informacije mogu dobiti pozivom na 0800 73 72.

Sponzorirani

Lumini daruje odmor iz snova – ali i još puno toga

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Odlučili smo za naš 7. rođendan nagraditi vjerne posjetitelje odmorom iz snova plus još 21-om vrijednom nagradom.

Osim Lumini shopping festa, koji traje od 16. do 18. travnja, u kojem vas čekaju brojne rođendanske pogodnosti i popusti u trgovinama svjetski priznatih brendova, produžili smo rođendansko slavlje.

Od 16. travnja do 16. svibnja možete sudjelovati u našoj nagradnoj igri ‘Za 7. rođendan Lumini darovi za cijelu obitelj!’.  Svima nam treba odmor od ove neobične godine pa je glavna nagrada 7-dnevni boravak u Valamar Parentino Hotelu u Poreču za četveročlanu obitelj s polupansionom.*sve detalje provjerite na dnu stranice

Ostale nagrade su: 7x električni romobil Segway Ninebot KickScooter ES1, 7x shopping bon za kupovinu u odabranim dućanima LUMINI centra u vrijednosti od 1.000,00 kuna svaki (iskoristiv jednokratno u jednoj od trgovina koje sudjeluju u nagradnoj igri, a objavljeni su na web stranici www. lumini.hr), 7x proslava rođendana za do 15 djece u Twister igraonici (medium paket proslave sukladno Općim uvjetima Twister igraonice).

Kako možete sudjelovati? Potrošite minimalno 150 kuna u bilo kojoj trgovini u centru Lumini, sačuvajte račun i pošaljite SMS na broj 60085.

U njemu napišite: LUMINI, broj računa, datum računa, ime i prezime, adresu i u igri ste za odmor iz snova!  *Cijena SMS poruke iznosi 2,40kn, PDV je uključen.  Uključi se u nagradnu igru Trgovačkog centra Lumini i možda jedna od ovih divnih nagrada postane baš vaša!

Izvlačenje i proglašenje dobitnika će se održati u prostorijama Trgovačkog centra Lumini, Donji Kneginec, Ulica Grada Lipika 15 na dan 17. svibnja 2021.  u 12:00 sati, kada će i biti objavljeno ime, prezime i mjesto stanovanja sretnog dobitnika na www.lumini.hr.

Detaljne upute i pravila nagradne igre pogledajte OVDJE.

Sretno svima!

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

*Važna napomena organizatora: Glavna nagrada je 1x Nagradni voucher koji sadrži: OBJEKT: Valamar Parentino Hotel 4*BORAVAK: 7 noćenja za 2 odrasle osobe i 2 djece (do 12,99 godina)

SMJEŠTAJNA JEDINICA: Standardna obiteljska soba, balkon

USLUGA: Polupansion

VALJANOST: Sezona 2021, isključeni boravci u srpnju i kolovozu

Smještaj ovisi o raspoloživosti, obavezna najava 3 tjedna unaprijed preko rezervacijskog centra Valamar

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

Nastavite čitati

Sponzorirani

Uskrsno darivanje: 7Plus Regionalni tjednik poklanja 10 poklon bonova za masažu cijeloga tijela

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dragi čitatelji, 7Plus Regionalni tjednik ponovno daruje, ovoga puta povodom Uskrsa.

U suradnji s „Olan Rei“ salonom poklanjamo čak 10 poklon bonova za masažu cijelog tijela u trajanju od jednog sata po masaži.

Sve što trebate učiniti je lajkati Facebook stranicu 7Plus Regionalnog tjednika, odnosno Regionalnog tjednika Međimurje, i označiti osobu kojoj je potrebna masaža.

Izvlačenje dobitnika očekujte u utorak, 6. travnja, oko 12 sati. Poklon bon za masažu dobit će petero čitatelja iz Varaždinske i petero čitatelja iz Međimurske županije.

O salonu

„Olan Rei“ je mjesto gdje se ponuda usluga temelji na saznanjima o povezanosti tijela i uma sa ciljem učinkovitog nošenja sa svakodnevnim stresom, unaprjeđenju komunikacije i međuljudskih odnosa te općenito osnaživanje i razvoj pojedinca s naglaskom na postizanje visoke razine zdravlja i kvalitete života.

>> „Olan Rei“: prvi salon u Varaždinu s jedinstvenom ponudom masaže i osobnog razvoja

Kad spomenemo masažu, prva asocijacija je relaksacija, no njezin značaj za naš organizam je daleko veći, zbog čega bi ona trebala imati značajno mjesto u svakodnevnom životu svakog pojedinca.

Masaža se prakticira stoljećima i već je od davnina poznato njeno blagotvorno djelovanje na tijelo i um, pa možemo reći da je masaža umjetnost dodira kojim utječemo na cjelokupno zdravlje organizma.

Masažom postižemo opuštanje od svakodnevnog stresa, ona opušta napete mišiće, pospješuje protok krvi u tijelu, oslobađa od fizičke i psihičke napetosti, kroničnog stresa, umora, ublažava glavobolju, jača imunitet…

U ponudi „Olan Rei“ salona su masaža cijeloga tijela, parcijalna, relax masaža, masaža lica, Olan Rei special i tajlandska masaža.

Osim toga, u „Olan Rei“ salonu na radionicama i treninzima možete raditi na osobnom razvoju, a dostupni su i coaching te životno savjetovanje.

Za više informacija posjetite salon na adresi Aleja kralja Zvonimira 11 u Varaždinu ili nazovite na broj mobitela 098/938-4888. Svoj termin možete dogovoriti i putem Facebook stranice naziva „Olan Rei“.

Nastavite čitati