Plesni projekt “Zapleši” stiže u Varaždin u suorganizaciji SPK-a Valcer i PK-a Takt, te će u ponedjeljak, 23. rujna gostovati u koncertnoj dvorani varaždinskog HNK-a.

“Zapleši” je plesna predstava koja okuplja najbolje plesače HSPS-a, koji će s ovogodišnjim pobjednicima “Plesa sa zvijezdama”, Slavkom Sobinom i Gabrielom Pilić, u Varaždinu predstaviti sportski ples zabavnom pričom dinamične koreografije i prekrasnim kostimima.

– Na malim ekranima smo imali priliku vidjeti što se dogodi kad se upari poznati glumac Slavko Sobin i najtrofejnija plesačica u Hrvatskoj, a sada ćemo vidjeti kako će se zajedno snaći na kazališnim daskama – ističu organizatori.

Tamo će im se pridružiti reprezentativci Hrvatskoga sportskog plesnog saveza – Vedran Sraga i Paula Hude, Jurica Kavran i Tihana Vusić, Artur Posedkin i Patricia Herceg, Patrik Seretin i Ema Pilić, te Franco Marinović i Hana Grahovac.

S njima će zaplesati i profesionalni plesni par Filip Debelec i Marijeta Rimay, a lica koja ćete prepoznati s malih ekrana su i Mateo Cvenić i Ela Vuković, te Mario Ožbolt i Paula Jeričević uz goste iznenađenja.

Koreografiju i režiju za HSPS potpisuje Petra Jeričević.

 

Komentari

Komentara

loading...