Povežite se s nama

Život i društvo

Profesionalizam na nivou!

Objavljeno:

- dana

3. ROĐENDAN SUPERNOVE – Ovogodišnju proslavu posjetilo rekordnih 20-ak tisuća posjetitelja

Veselo je bilo u četvrtak, 23. kolovoza, u Shopping Parku SUPERNOVA Varaždin. Povod je bila svečana proslava 3. rođendana specijaliziranog trgovačkog centra, omiljene obiteljske shopping destinacije ne samo Varaždinaca, već i stanovnika susjednih županija.

SUPERNOVA je tijekom cijeloga dana za posjetitelje pripremila niz atraktivnih glazbenih i zabavno-animacijskih sadržaja za sve generacije. Najmlađi posjetitelji dobro su se zabavili “grickajući” besplatne kokice ili uživajući u također gratis sladoledu uz odličnu zabavu u zabavnom parku gdje su se mogli voziti na vlakiću, a nije im bilo teško ni čekati u dugačkom redu kako bi oslikali svoje lice na modernom facepaintingu. Klauni, maskote, mađioničari, štulaši, plesne skupine različitih uzrasta i tamburaši samo dio repertoara Supernovinih rođendanskih proslava.

Točilo se i besplatno pivo u kojem su uživali oni malo stariji. Mnogi od njih rado su zapjevali, a najhrabriji i zaplesali uz specijalne glazbene goste – spektakularan nastup popularne dalmatinske klape Kampanel! Kao što i priliči rođendanima, ni ovogodišnja rođendanska proslava SUPERNOVE nije prošla bez velike i slasne rođendanske torte koju je na veliko zadovoljstvo posjetitelja razrezala voditeljica Shopping Parka SUPERNOVA Patricija Tkalčec, mag. eduk. kroat. i german.

Uspješno poslovanje

Poznato je kako posebno u doba ekonomske krize SUPERNOVA svakom novom poslovnom godinom bilježi stabilan rast poslovanja koji je rezultat visokofunkcionalne organizacije profesionalnog radnog tima te činjenice kako su vrhunska usluga i komoditet kupca apsolutni prioritet, što se ne vidi samo po vanjskog održavanju objekta, već i konstatno pristupačnim cijenama koje izlaze u susret najrazličitijim obiteljskim potrebama. Stabilna kvaliteta i postojana raznolikost 24 (inter)nacionalna brenda isključiva je formula za uspjeh varaždinske SUPERNOVE koja je izabrana u TOP 5 najinovativnijih trgovačkih objekata u okviru srednjoistočne i jugoistočne Europe (CEE i SEE: Across Award) te u okviru projekta CroTour: Najbolje u Hrvatskoj valorizirana kao vodeća shopping destinacija u našoj županiji
WWW.SUPERNOVA.HR.

Izvor:
Foto:

Život i društvo

FOTO Čakovečki sportski kampovi razveselili najmlađe: dobro se zabavljamo, a tu su i medalje

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Već 20. izdanje ljetnih sportskih kampova “Svaki tjedan sport jedan”, koje organiziraju Zajednica sportskih udruga Čakovca i Grad Čakovec, započeli su u ponedjeljak kampom iz plivanja u prijepodnevnim satima. Jedini ovogodišnji plivački kamp  provodi Čakovečki plivački klub, a predsjednik kluba i voditelj kampa Goran Kolarić kazao je kako se prijavilo preko 160 školaraca.

-Već imamo dosta iskustva s kampovima, mi smo tu od početka, još tamo od 2005. pa su naši treneri sve posložili da bude u najboljem redu. Treba istaknuti kako se poseban program provodi s neplivačima u bazenu namijenjenom samo njima – izjavio je Kolarić te dodao kako će se plivački kamp zbog velikog broja polaznika podijeliti u dva dijela. Od utorka do petka, djevojčice će biti na bazenima od 8 do 10 sati, dok će dječaci na kampu biti od 10 do 12 sati – izjavio je. Kampovi su zamišljeni kako zdravi i sportski način provođenja ljetnih školskih praznika.

Oduševljenje djece kampovima vidi se na njihovim osmjesima, a među onima koji se najviše smiju su dvoje prijatelja; Jan i Jakov koji su završili četvrti razred. Jan je istaknuo kako se skupa biciklom voze na bazene te da su treninzi na kampovima naporni, ali da se pritom i jako dobro zabavljaju.

-Redovito sudjelujem na kampovima i za svoja sudjelovanja svake godine dobivam zlatnu medalju – glasno je rekao Jakov najavivši kako će i ove godine ići na zlato.

Naime, ZSU Čakovca će one s najviše sudjelovanja nagraditi medaljama na svečanosti proglašenja najboljih sportaša Čakovca. Kampovima su oduševljeni i roditelj. Iva iz Čakovca poručila je kako je njezina djevojčica jedva čekala da kamp počne.

-Sa sportskim kampovima dan joj je ispunjen. Da nije na kampovima bila bi kod kuće i vrijeme bi provodila ispred ekrana. Ovo je druga godina da sudjelujemo i vjerojatno će nakon ljeta početi trenirati plivanje – kazala je.

Ovaj tjedan u poslijepodnevnim satima od 17 do 19 sati bit će održani i kampovi odbojke na pijesku i košarke. Kamp odbojke na pijesku, čiji je provoditelj Klub odbojke na pijesku Čakovec bit će održan na odbojkaškom igralištu pored Gradskih bazena Marija Ruži, dok Košarkaški klub Međimurje provodi kamp u dvorani 1. OŠ Čakovec. Prijave na kampove moguće su tijekom cijelog ljeta na recepciji Gradskih bazena, a djeca mogu pohađati neograničeni broj kampova. Svi sudionici kampova dobivaju prigodnu majicu, bočicu te svaki dan osvježavajući napitak.

Nastavite čitati

Život i društvo

Sutra će policija nadzirati pješake i bicikliste

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U srijedu 26. lipnja 2024. godine 8 do 16 sati, sve policijske postaje provodit će operativnu akciju „Nadzor pješaka, vozača bicikla i osobnih prijevoznih sredstava“.

Akcijom će rukovoditi Služba za javni red i sigurnost, a provodi se u svrhu smanjivanja rizika, odnosno suzbijanja prekršaja koji dovode do prometnih nesreća i najtežih stradavanja u prometu te povećanja stanja sigurnosti na cestama Policijske uprave međimurske.

Akcija se provodi u svrhu smanjivanja rizika, odnosno suzbijanja prekršaja koji dovode do prometnih nesreća i najtežih stradavanja u prometu te povećanja stanja sigurnosti na cestama.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje