Povežite se s nama

Međimurje

Radionica u upravljanju karijerom u CISOK-u

Objavljeno:

- dana

U Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri u Kukuljevićevoj 12 u srijedu (29. listopada) u 13 sati održat će se radionica Moj plan karijere. Kako ispravno koristiti i procijeniti informacije o sebi koje su važne za razvoj i promjene u karijeri, što su to vještine upravljanja karijerom te kako napraviti karijerni plan, doznat će polaznici na ovoj radionici. U CISOK-u se svakodnevno održava i radionica informatičke podrške korisnicima, a riječ je o podršci nezaposlenim osobama koje se teže snalaze na računalu. Korisnici uče o osnovama rada na računalu, kako bi se mogli kasnije lakše snalaziti u pretraživanju i prijavljivanju na oglase za posao. Na radionicu je potrebno prethodno se najaviti, a termini održavanja radionice određuju se u dogovoru s najavljenim sudionicima.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Mala Subotica: Tamburaški orkestar KUU „Zvon“ poziva na godišnji koncert

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U nedjelju, 12. veljače, od 17 sati u Domu kulture u Maloj Subotici održat će se godišnji koncert Tamburaškog orkestra KUU „Zvon“ župne zajednice Mala Subotica. Kao gosti koncerta nastupit će Ženska vokalna skupina Erato KUD-a Petrijanec i Tino Jelenić.

– Provedite ugodno popodne uz topli zvuk tambure i milozvučnih glasova Ženske vokalne skupine i solista. Očekuje vas glazbeno putovanje Španjolskom i najveći hitovi velikih glazbenika koji više nisu s nama – poručuju organizatori.

U predvorju Doma kulture moći će se razgledati izložba posvećena dr. Vinku Žgancu pod nazivom „Knjiga koja je ispravila povijest (1916.)“.

Nastavite čitati

Međimurje

FOTO Mažoretkinje Nedelišća „prozujale“ karnevalskom povorkom u Crikvenici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon nekoliko godina Mažoretkinje Nedelišća ponovno su gostovale na karnevalskoj povorci u Crikvenici. Nedelišćanke već tradicionalno svake godine sudjeluju na barem jednom od većih karnevala u Hrvatskoj pa su tako nakon prošlogodišnjeg Samoborskog fašnika, ove godine odabrale destinaciju uz more, na Kvarneru.

Mažoretkinje Nedelišća su sa svim sastavima nastupile na Dječjoj maškaranoj povorci, koja je okupila čak 2000 maškara iz svih krajeva Lijepe Naše. Ove godine u novoj maski „mažoret zujalica“, velika grupa od 60 malih i velikih mažoretkinja rasplesala se crikveničkom rivom gdje su bile prava atrakcija.

Ovim gostovanjem mažoretkinje su otvorile ovogodišnju fašničku sezonu, a čekaju ih još dvije povorke i to u Nedelišću ove subote, 11. veljače, te u susjednoj slovenskoj općini Središče ob Dravi.

rpt

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje