Povežite se s nama

Sport

Šake na nogometnoj utakmici u Gornjem Kućanu letjele na sve strane

Objavljeno:

- dana

Prekid utakmice

Na utakmici 12. kola Treće županijske lige u Gornjem Kućanu između Udarnika 32 i Vratna došlo je opće tuče na terenu pa je glavni sudac u 83. minuti prekinuo utakmicu.

Stigli smo do izvješća utakmice iz kojeg doznajemo kako je došlo do tučnjave.

Naime, prvo je igrač Udarnika 32 u 81. minuti udario protivničkog igrača šakom u tijelom da bi potom gostujući nogometaši uzvratili.

Čak su tri igrača Vratna isključena. Prvi je šakom udario protivnika u tijelo, drugi u prsa da bi onaj posljednji šakom vratara Udarnika 32 udario u lice.

Prije tog indicenta u 25. minuti gostujući fizioterapeut je psovao glavnom sucu, koji ga je poslao u svlačionicu.

Izvor:
Foto: ilustracija

Sport

Konačno poznat sastav 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin u novoj sezoni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Nakon što je većina prošlosezonskih sudionika 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin iz Međimurske županije odustalo od natjecanja, konačno su potvrđena imena klubova koji će se u ovom rangu natjecanja boriti za naslov prvaka u novoj sezoni.

Liga će brojati 14 klubova, osam iz Varaždinske županije i šest iz Međimurja. Varaždinski predstavnici bit će: Bednja, Nedeljanec, Zelengaj, Jalžabet, Ivančica, Budućnost Vidovec, Dubravka-Zagorac i Plitvica Gojanec. Iz Međimurja nastupaju: Mladost Komet, Dinamo Domašinec, Mladost Sveta Marija, Naprijed Cirkovljan, Galeb Oporovec i Draškovec.

Podsjetimo i da je zbog odustajanja dijela međimurskih klubova, Županijski nogometni savez Varaždin morao mijenjati propozicije natjecanje te su se za sudjelovanje u 4. NL Čakovec – Varaždin mogli prijaviti i klubovi koji su sezonu ranije završili s nižim plasmanom od petoga mjesta.

Prvo kolo na rasporedu je 28. i 29. kolovoza, a parovi će biti poznati nakon ždrijeba koji je ovoga petak, 30. srpnja.

Nastavite čitati

Sport

Tenisači Rian Bregović i Ivan Bračko osvojili prva mjesta u Solinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu državne završnice Plazma Sportskih igara mladih koja se održava do 31.srpnja u Splitu, odigrana su finala Hrvatska pošta Cupa u tenisu.

Teniski tereni Dalmacija cement u Solinu okupili su najbolje amaterske tenisače u 4 dobne skupine, a dvojica varaždinskih tenisača osvojili su prva mjesta.

Rian Bregović osvojio je prvo mjesto kod dječaka u plavnom dijelu turnira, da bi žutom dijelu turnira slavio Ivan Bračko.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje