VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex

Varaždinskoj javnosti u ponedjeljak, 10. veljače, predstavljen je novi trener Nogometnog kluba Varaždin. Riječ je o Samiru Toplaku, 49-godišnjem varaždinskom treneru.

– Nakon prospavane noći, odlučio sam da se vrijedi vratiti. Pomak se može napraviti inače se toga uopće ne bih prihvatio. Ono što moram postići je da igrači meni vjeruju, a onda sebi. Moramo se podići na psihološkom planu i s nekoliko pomaka na taktičkom planu, vjerujem da možemo izboriti ostanak. Moram dodati da sada imam i publiku – priča Toplak koji je vodio NK Varaždin u sezoni 2010./2011.

Stožeru je priključen Branko Lađević, višegodišnji Toplakov pomoćnik.

– Ekipi treba vratiti momčadski duh. Također, igrači su spustili glave i moramo ih podignuti psihološki. Moramo od njih u kratkom vremenu napraviti momčad, odnosno izbaciti egoizam. Tko nije spreman staviti se u službu momčadi bolje da sad kaže sada i odmah odustane – dodao je Toplak koji vjeruje u ostanak u najelitnijem društvu s Varaždincima.

– Kennedy je rekao: “Mi ćemo prvi stići na Mjesec ne zato jer je lako nego jer je teško”. Tako i ja velim da ću ostavit Varaždin u 1. HNL ne zato jer je lako nego zato jer je teško – odlučan je Toplak koji je 15 kola prije kraja preuzeo najnefikasniju momčad 1. HNL.

– Obrana dosta dobro djeluje i uz neke preinake u napadu bit ćemo efikasniji. Igrači moraju otpusti kočnice jer mjesta za pomak ima. Da nema ne bih se prihvatio tog posla – rekao je Toplak.

Iz Kluba ističu da je Toplak bio logičan izbor.

– Izbor je bio logičan jer trener Toplak analizirao je ne samo nas nego i ostale ekipe 1. HNL. Uvjereni smo da smo bolji od Intera, Istre i Slaven Belupa te da ćemo izboriti ostanak – rekao je Toni Dalić, direktor Kluba.

Dalić je istaknuo da je postavljena umjetna trava na treći pomoćni teren, a postavit će se i nova LED rasvjeta.

Komentari

Komentara

loading...