Povežite se s nama

Zabava & Stil

Savršeno vjenčanje u Fontani Crnković

Objavljeno:

- dana

DANI VJENČANJA

Već tradicionalno na Danima vjenčanja, različite načine uređenja stolova i sala, ali i brojne svadbene delicije predstavio je i restoran Fontana Crnković 

Vječanice, svečane haljine, vjenčani buketi i frizure, šminka, prsteni, torte i kolači, glazba, ozvučenja, drugim riječima, sve što je potrebno za savršeno vjenčanje mladenci su mogli pogledati na već tradicionalnim Danima vjenčanja, koji su proteklog vikenda održani u restoranu Fontana Crnković u Varaždinu.

Prate trendove

– Svake godine imamo sve više izlagača, a sajam je iz godine u godinu sve bogatiji – zadovoljna je Ružica Crnković iz restorana Fontana Crnković, koji je predstavio različite načine i nove trendove u uređenju stolova i sala, ali i brojne vrste svadbenih delicija i pravih domaćih torti i kolača.

Restoran Fontana Crnković raspolaže s čak tri atraktivno uređene dvorane, koje mogu primiti od 80 do 450 gostiju.
­– Kod nas mladenci sami biraju način aranžiranja sale, a kako bismo im olakšali izbor, i ove godine smo godine predstavili čak 20 različitih načina aranžiranja stolova za svadbene svečanosti. Moram naglasiti da je čipka i dalje u trendu, pa je neizostavni dio naših dekoracija – istaknula je Ružica Crnković.

Ako do 30. studenoga 2017. rezervirate svadbenu svečanost u restoranu Fontana Crnković, očekuju vas atraktivni popusti!

U ponudi restorana je više od 80 vrhunski pripremljenih jela za svadbe, a mladenci sami kreiraju svoj svadbeni meni. Također postoji mogućnost cateringa s raznim toplo-hladnim delicijama. U vlastitoj slastičarnici Fontane Crnkević pripremaju više od 80 vrsta različitih kolača izrađenih po domaćoj recepturi. Tu je i “slatki stol”, koji donosi pregršt slatkih delicija: muffine, moussove u čaši, šarene francuske makrone i lollilpop kolače. Sva jela pripremaju vrsni majstori u strogo kontroliranim uvjetima, prema HACCP sustavu kontrole sigurnosti hrane, i to od svježih namirnica.

– Naši kreativni majstori kuhari pripremili su specijalno za Dane vjenčanja 20-ak novih jela za svadbe, a slastičari su pripremili čak 17 novih vrsta kolača i sedam novih vrsta torti, od kojih bih svakako htjela spomenuti tortu crno-bijela fantaziju. Ono s čime se ponosimo i u čemu smo drugačiji od drugih su pravi domaći kolači bez dodataka aditiva i konzervansa koje pripremamo u vlastitoj slastičarnici i isporučujemo u druge ugostiteljske objekte uz potrebnu dokumentaciju – istaknula je Ružica Crnković.

Restoran Fontana Crnković budućim mladencima nudi i dodatni popust odluče li do 30. studenoga rezervirati svadbenu svečanost u restoranu Fontana Crnković. Za drugu godinu ima još nešto slobodnih termina, no primaju se već rezervacije za svadbe u 2019. godini.

– Imaju li mladenci neki poseban datum u toj godini, svakako dođite i rezervirajte svoj termin – zaključila je na kraju Ružica Crnković.
Za svečani “štimung” na Danima vjenčanja pobrinule su se manekenke koje su šetale u svečanim toaletama i vjenčanicama te plijenile pozornost budućih mladenaca.  
U restoranu Fontana Crnković u tijeku su rezervacije za završne svečanosti. 
 

Kučanska ulica 19 
Varaždin
Telefon: 
091/1351-081 
(Josipa Crnković); 
091/211-5115 
(Ružica Crnković) 
[email protected] 
www.fontana-crnkovic.hr 

Izvor:
Foto: Ivan Agnezović

Zabava & Stil

Severina će 31. listopada održati koncert u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku. Nakon Varaždina, Osijeka, Rijeke i Zadra, na rasporedu su još dva grada – Čakovec i Slavonski Brod.

Dvorana Graditeljske škole u Čakovcu bit će domaćin omiljenoj hrvatskoj pjevačici i njezinom velikom pratećem orkestru 31. listopada, dok će Dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu ovaj koncertni spektakl ugostiti 8. studenoga.

Unaprijed rasprodani koncerti tijekom cijele turneje pokazatelji su da je ulaznice potrebno nabaviti na vrijeme, a one su za oba grada dostupne putem sustava Eventim.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje