Tvrtka Smart Rental nudi Vam široku paletu svih vrsta vozila, od najmanjih Smartića, limuzina, putničkih i teretnih kombija do prikolica za prijevoz robe i vozila.

Po najpovoljnijim cijenama možete iznajmiti vozilo za svaku priliku i to u vrlo kratkom roku, a ponuda uključuje najnoviji i najmoderniji raspon vozila na tržištu.

Smart Rental omogućit će Vam i dostavu vozila u bilo koji grad ili mjesto u Lijepoj našoj.

SMART FOUR TWO ELEKTRO – 200 kn/dan

Električni Smart svakako će biti savršeno vozilo za gradske gužve, u kojima će s ovim automobilom biti vrlo lako pronaći parkirno mjesto. Ovo vozilo ima još dvije velike prednosti – malu potrošnju i ekološku osviještenost.

Za avanturiste i ljubitelje prirode i brdovitih okoliša tu su terenci koji će Vam omogućiti nezaboravni doživljaj – unajmi Suzuki i obiđi vrh Ivančice, Kalnika ili Sljemena!

Mercedes V250d – 1000 kn/dan

S dolaskom toplijeg vremena popularna postaju putovanja i izleti u druge gradove, zemlje ili pak parkove prirode i nacionalne parkove poput Plitvičkih jezera i Risnjaka. Za skupinu prijatelja, koji su oduvijek htjeli zajedno posjetiti neko mjesto, nudimo najam putničkih kombija Mecedes V klase (7+1 sjedala) i Renault Trafic (8+1 sjedala) po iznimno povoljnim cijenama, uz napomenu da su sva vozila opremljena zimskim gumama, navigacijom, dvozonskom klimatizacijom, kukom i ostalom potrebnom opremom.

Mercedes A klasa – 400 kn/dan
Mercedes E klasa – 900 kn/dan

Širok je izbor vozila za duga putovanja – idealni partneri za duže ture bit će Mercedes A ili E klase, kao i jedinstveni BMW 5.

BMW 5 – 900 kn/dan

Smart Rental nudi povjerenje te za sve destinacije radi najbolje kombinacije. Iskoristite najniže cijene najma za uzvraćenu vrijednost kvalitetom i luksuzom vozila!

Sve informacije o najmu vozila možete doznati pozivom na broj telefona 098/837-681 te putem Internet stranice http://www.smart-rental.hr/ i Facebook stranice https://www.facebook.com/smartrentalzagreb/, a pronaći nas možete u Novom Marofu na adresi Varaždinska 106.

Komentari

Komentara