Povežite se s nama

Crna kronika

Sudar auta i četverocikla na Staru godinu u Gojancu, oba vozača “pod promilima”

pješak

Objavljeno:

- dana

U ponedjeljak, 31. prosinca oko 18.30 sati u Gojancu, u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe, javlja PU varaždinska.

Muškarac starosti 30 godina se vozilom vožnjom unazad pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0.98 g/kg uključivao u promet iz dvorišta na kolnik ulice Matije Gupca, a da nije propustio sva vozila koja su se kretala cestom na koju se uključivao. Tom prilikom je po ulici Matije Gupca u smjeru Zavojne ulice naišao neregistrirani i neosigurani četverocikl kojim je upravljao pod utjecajem alkohola u koncentraciji 1.13 g/kg mladić starosti 23 godine.

U izbjegavanju naleta četverocikla na osobno vozilo, vozač četverocikla je u kočenju i zanošenju izgubio nadzor nad upravljačem kojom prilikom je došlo do prevrtanja četverocikla i slijetanja u van kolnika na zelenu površinu. Ozljede je zadobio vozač četverocikla i 20-godišnji suputnik.

Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Crna kronika

Varaždin: Iz trgovine zaposlenicima „pred nosom“ ukrao televizor

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne trgovine, kojom prijavljuje da je 19. siječnja u Gospodarskoj ulici u Varaždinu došlo do krađe, izvijestila je PU varaždinska.

Naime, nepoznati počinitelj iskoristio je odsutnost zaposlenika i iz trgovine otuđio televizor.

Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Evo zašto je došlo do prometne nesreće na križanju Zagrebačke i Supilove

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Izvijestili smo da je u četvrtak, 20. siječnja, na križanju Zagrebačke i Supilove došlo do prometne nesreće, a sada policija donosi detalje.

<<FOTO Dva automobila sudarila su se jutros u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu

Osobnim vozilom je upravljao muškarac starosti 40 godina iz smjera Merlićeve ulice u smjeru Ulice Miroslava Krleže.

– Dolaskom do raskrižja Supilove ulice sa Zagrebačkom ulicom na kojem se prometom upravlja semaforima, vozilom je ušao u raskrižje na zasad neutvrđeno prometno svjetlo, kojom prilikom je prednjim djelom vozila udario u prednji desni dio osobnog vozila kojim je Zagrebačkom ulicom u smjeru Trga Slobode upravljala 32-godišnjakinja – ističe PU varaždinska.

U prometnoj nesreći ozljede je zadobio putnik u vozilu starosti 33 godine, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje