Povežite se s nama

Život i društvo

Super povoljan kredit s fiksnim kamatama

Objavljeno:

- dana

OTKRIVAMO

Brine Vas rast kamatnih stopa u budućem razdoblju? Imate nepovoljan stambeni kredit drugih banaka ili jednostavno tražite najpovoljnije rješenje?

S povjerenjem dođite u ured Wüstenrot stambene štedionice na adresi Ivana Cankara 1 a u Varaždinu, gdje možete dobiti povoljan stambeni kredit s fiksnom kamatom za cijelo vrijeme otplate kredita.Tim povodom razgovarali smo s menadžerom poslovne jedinice Wüstenrota u Varaždinu Davorom Brlićem.

Visina rate

Što za klijenta znači fiksna kamatna stopa ?
Fiksna kamatna stopa koju Wüstenrot nudi od samih početaka kreditiranja omogućava klijentu jasno planiranje kućnog budžeta s obzirom na to da u potpunosti anulira kamatni rizik, koji je realan.

Na tržištu je većina stambenih kredita plasirana uz neki oblik varijabilne kamatne stope, što predstavlja određeni rizik, a najviše su izloženi korisnici kredita s dužim rokovima otplate, primjerice za rokove duže od 20 godina. Prema izjavi guvernera Hrvatske narodne banke koju smo mogli ovih dana popratiti u medijima, ako netko ima dospijeće kredita preko 20 godina, porast kamatne stope za jedan postotni bod u prosjeku nosi porast anuiteta od 9 postotnih bodova. Kako je velik dio kredita vezan uz nacionalnu referentnu kamatnu stopu ili uz euribor, koji su na povijesno niskim razinama, realna je opasnost da uz porast gospodarskih kretanja oni porastu, a samim time da porastu i anuiteti kredita. 

Danas su Wüstenrot stambeni krediti na tržištu konkurentni, a činjenica da svih 20 godina zadržavamo istu kamatnu stopu govori o tome da ćemo u trenucima kad kamatne stope počnu rasti biti još povoljniji.

Koje su dodatne pogodnosti Wüstenrot stambenih kredita?
Korisnik Wüstenrot stambenih kredita sam može regulirati visinu rate kredita tijekom perioda otplate i na taj način skratiti rok otplate i pojeftiniti cijeli proces, a također je takav način otplate pogodan za osobe s dodatnim prihodima. 

Ne tražimo prijenos primanja kao uvjet za smanjenje kamate na kredit. Vrijednost troškovnika radova možemo uzeti u obzir kod izgradnje kuće ili rekonstrukcije tako da klijentu nije potrebna dodatna nekretnina koju “stavlja pod hipoteku”, već sama vrijednost zemljišta može biti dovoljna. Tražitelj kredita ne mora biti naš klijent, a stambeni kredit je dostupan odmah bez prethodnog perioda štednje.

 Mnogo je pogodnosti koje nas dijele od tržišta i, naravno, svatko tko planira kupnju ili izgradnju nekretnine, ulaganje u ekonomičnije oblike grijanja, različite termo-fasade, adaptacije i rekonstrukcije, opremanje stambenog prostora namještajem ili kućnim aparatima, nezadovoljan je postojećim stambenim kreditom, trebao bi Wüstenrot stambenu štedionicu uvrstiti u svoj planer kao nezaobilaznu stanicu.

Sve dodatne informacije u vezi Wüstenrot kredita, stambene štednje, životnog osiguranja, dobrovoljne mirovinske štednje ili zbog želje da se pridružite Wüstenrot timu možete dobiti na broju telefona 099/263-5149.

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Danas vrhunac toplinskog vala, u Varaždinu u 7 sati 22.9 stupnjeva

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Meteorolozi da zanas, 24. lipnja, najavljuju vrhunac toplinskog vala.

U Varaždinu je jutros u 7 sati izmjereno 22.9 °C, a u Bednji 18.6 °C.

I noć je bila vruća te neugodna za spavanja jer podaci DHMZ-a pokazuju da je noćas u 1 sat bilo u Varaždinu 22.1 °C.

Današnjeg četvrtka nas očekuje pretežno sunčano i vruće, u unutrašnjosti i vrlo vruće. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 32 do 37 °C.

I Meteoalarm je danas narančast za veći dio Hrvatske te crven za Slavoniju. Ovo također znači toplinski val s maksimalnom temperaturom od 35 do 38 °C.

BUdite spremni na pojavu zdravstvenog rizika zbog vrućine i visokih temperatura kod osjetljive populacije, ponajprije starijih i male djece. Slušajte i postupajte prema savjetima danima od strane nadležnih službi.

U petak će na sjeveru Hrvatske još biti vruće, najviše 31 °C, ali zato će subota i nedjelja biti ugodnije, s najvišom dnevnom temperaturom do 30 °C, ili koji stupanj manje.

Nastavite čitati

Život i društvo

Policijska akcija „Brzina“ u četvrtak u cijeloj Varaždinskoj županiji

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 24. lipnja, u vremenu od 12 do 18 sati, policijski službenici Policijske uprave varaždinske provest će pojačane aktivnosti u prometu na suzbijanju prekršaja brzine u prometu u sklopu operativne akcije „Brzina“.

Akcija će se provoditi na cjelokupnom području PU varaždinske sukladno mjestima i vremenima događanja prometnih nesreća, prvenstveno onih s uzrokom brzine i najtežim posljedicama, te na dionicama cesta gdje je učestalo kršenje prometnih propisa u vidu nepoštivanja najvećih dopuštenih brzina kretanja vozila.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!