Povežite se s nama

Život i društvo

Super povoljan kredit s fiksnim kamatama

Objavljeno:

- dana

OTKRIVAMO

Brine Vas rast kamatnih stopa u budućem razdoblju? Imate nepovoljan stambeni kredit drugih banaka ili jednostavno tražite najpovoljnije rješenje?

S povjerenjem dođite u ured Wüstenrot stambene štedionice na adresi Ivana Cankara 1 a u Varaždinu, gdje možete dobiti povoljan stambeni kredit s fiksnom kamatom za cijelo vrijeme otplate kredita.Tim povodom razgovarali smo s menadžerom poslovne jedinice Wüstenrota u Varaždinu Davorom Brlićem.

Visina rate

Što za klijenta znači fiksna kamatna stopa ?
Fiksna kamatna stopa koju Wüstenrot nudi od samih početaka kreditiranja omogućava klijentu jasno planiranje kućnog budžeta s obzirom na to da u potpunosti anulira kamatni rizik, koji je realan.

Na tržištu je većina stambenih kredita plasirana uz neki oblik varijabilne kamatne stope, što predstavlja određeni rizik, a najviše su izloženi korisnici kredita s dužim rokovima otplate, primjerice za rokove duže od 20 godina. Prema izjavi guvernera Hrvatske narodne banke koju smo mogli ovih dana popratiti u medijima, ako netko ima dospijeće kredita preko 20 godina, porast kamatne stope za jedan postotni bod u prosjeku nosi porast anuiteta od 9 postotnih bodova. Kako je velik dio kredita vezan uz nacionalnu referentnu kamatnu stopu ili uz euribor, koji su na povijesno niskim razinama, realna je opasnost da uz porast gospodarskih kretanja oni porastu, a samim time da porastu i anuiteti kredita. 

Danas su Wüstenrot stambeni krediti na tržištu konkurentni, a činjenica da svih 20 godina zadržavamo istu kamatnu stopu govori o tome da ćemo u trenucima kad kamatne stope počnu rasti biti još povoljniji.

Koje su dodatne pogodnosti Wüstenrot stambenih kredita?
Korisnik Wüstenrot stambenih kredita sam može regulirati visinu rate kredita tijekom perioda otplate i na taj način skratiti rok otplate i pojeftiniti cijeli proces, a također je takav način otplate pogodan za osobe s dodatnim prihodima. 

Ne tražimo prijenos primanja kao uvjet za smanjenje kamate na kredit. Vrijednost troškovnika radova možemo uzeti u obzir kod izgradnje kuće ili rekonstrukcije tako da klijentu nije potrebna dodatna nekretnina koju “stavlja pod hipoteku”, već sama vrijednost zemljišta može biti dovoljna. Tražitelj kredita ne mora biti naš klijent, a stambeni kredit je dostupan odmah bez prethodnog perioda štednje.

 Mnogo je pogodnosti koje nas dijele od tržišta i, naravno, svatko tko planira kupnju ili izgradnju nekretnine, ulaganje u ekonomičnije oblike grijanja, različite termo-fasade, adaptacije i rekonstrukcije, opremanje stambenog prostora namještajem ili kućnim aparatima, nezadovoljan je postojećim stambenim kreditom, trebao bi Wüstenrot stambenu štedionicu uvrstiti u svoj planer kao nezaobilaznu stanicu.

Sve dodatne informacije u vezi Wüstenrot kredita, stambene štednje, životnog osiguranja, dobrovoljne mirovinske štednje ili zbog želje da se pridružite Wüstenrot timu možete dobiti na broju telefona 099/263-5149.

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Varaždinska policija i ovog vikenda pojačano će nadzirati promet

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske i ovog će vikenda na svim dionicama cesta na području Varaždinske županije pojačano nadzirati promet svih sudionika u prometu.

Tom će prilikom provoditi mjere i radnje na sprječavanju prekršaja iz tzv. skupine „četiri glavne ubojice u prometu“ i zaštite najugroženijih skupina sudionika u prometu.

Također će se na području cijele Županije tijekom noći sa subotu na nedjelju 10./11. prosinca, provesti operativna akcija „Alkohol“.

– Skrećemo pozornost građanima da prilikom sudjelovanja u prometu poštuju prometne propise, a posebno one koji se odnose na poštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nepropisno korištenje mobitela za vrijeme vožnje, nekorištenje sigurnosnih pojasa i druge. Također molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i usredotočenost na promet te da poštivanjem prometnih propisa svi zajedno doprinesemo višoj razini sigurnosti u našoj Županiji – poručila je policija.

Nastavite čitati

Život i društvo

Članice „Svibovečkog zvona” već tradicionalno izložile svoje poznate ručne radove, najmlađe posjetio sv. Nikola

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Vrijedne članice Udruge žena „Svibovečki zvon” i ove su godine priredile već tradicionalnu izložbu svojih ručnih radova, koji su poznati kako izvan Varaždinske županije, tako i izvan Hrvatske.

Osim što su posjetitelji mogli uživati u adventsko – božićnoj izložbi, najmlađe je posjetio njihov omiljeni svetac, sveti Nikola i to s punom vrećom darova.

Kako je objasnila Verica Pantaler, predsjednica Udruge žena „Svibovečki zvon”, posjetitelji su na izložbi mogli razgledati ručne radove njihove dugogodišnje članice Marice Zorman koji su već nadaleko prepoznati.

– Izloženi su bili ručni radovi – vezeni stolnjaci i nadstolnjaci s adventskim i božićnim motivima pretežno na domaćem platnu. Posjetitelji su mogli vidjeti i druge prigodne radove, anđelčiće od gipsa, ukrase za bor te ukrasne božićne lampice za prozore – rekla je Pantaler zadovoljna odazivom na ovu tradicionalnu blagdansku izložbu koju njihova Udruga priređuje.

Kako bi najmlađe razveselili povodom blagdana njihovog omiljenog sveca, Udruga „Svibovečki zvon” pobrinula se da nijedno dijete ne ostane bez svog poklona. Naime, uz prigodnu priredbu, djecu je posjetio sveti Nikola koji je ovog puta došao sam, bez Krampusa.

-Darovi su bili namijenjeni za 40-ak djece iz Svibovca, a mališani su bili oduševljeni te i sami sudjelovali u priredbi svojim kratkim recitacijama – kazala je Pantaler najavivši kako omiljeni dječji svetac u Svibovec stiže i iduće godine.

I sama gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković uvijek se rado odazove na sve izložbe i priredbe Udruge „Svibovečki zvon”, a tako je bilo i ove nedjelje.

– Drago mi je da su mještani Svibovca, ali i šire i ove godine imali priliku razgledati prekrasne ručne radove vrijednih članica Udruge žena „Svibovečki zvon”. Radi se o jednoj od najaktivnijih udruga s područja Grada koja se uvijek rado uključuje u sve naše manifestacije, a svojim aktivnostima obogaćuje društveni život naših građana. Na podršku Grada i dalje mogu računati – poručila je Ratković. 

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje