Povežite se s nama

Međimurje

Svečano otvoreni novi tereni Tenis kluba Prelog

Objavljeno:

- dana

TENIS

Trideset godina nakon izgradnje prvih terena na prostorima današnjeg Teniskog kluba Prelog, otvorena su dva nova terena, tako da će se ubuduće igrati na ukupno pet terena. Na taj način Tenis klub Prelog stekao je uvjete za još kvalitetniji rad.

Zaokruživanjem teniskog kompleksa stečeni su uvjeti i za organizaciju još kvalitetnijih turnira, kako klupskih, tako i onih iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza. Time je TK Prelog, nakon TK Franjo Punčec koji raspolaže s osam terena, postao klub s drugim najvećim kompleksom terena u Međimurju. Predsjednik TK Prelog, Zlatko Filipić zahvalio je svim članovima na trudu i pomoći jer bez volonterskog angažmana sve to ne bi bilo moguće. Zahvalio je i svima koji su na bilo koji način doprinijeli, od sponzora, donatora, Grada Preloga, Zajednice sportskih udruga Preloga i Međimurskog saveza. Gradonaćelnik Ljubomir Kolarek istaknuo je kako Grad Prelog ulaže u sport u okviru svojih mogućnosti, a najvažnije je osigurati uvjete za bavljenje sportom onih najmlađih. Maksimalna financijska i logistička pomoć pružena je Tenis klubu Prelog prilikom ostvarenja ovog projekta. Vrpcu na novim teniskim terenima prerezali su uspješni mladi tenisači Tamara Balent i Benjamin Kovačić. Sve članove kluba predsjednik Filipić pozvao je u ljetnim mjesecima koji su pred nama, na ono najvažnije, igranje tenisa.

Izvor:
Foto:

Međimurje

KUU „Lipa“ iz Gornjeg Mihaljevca gostuje povodom proštenja u Hlapičini

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U petak, 26. srpnja, u sklopu manifestacije „Ljeto uz Muru 2024“ u Hlapičini, u Društvenom domu, nastupa Kulturno umjetnička udruga „Lipa“ iz Gornjeg Mihaljevca.

Vikend proštenja u Hlapičini slavi se povodom blagdana svete Ane i Joakima, a čiji imendan je u katoličkom kalendaru 26. srpnja, a sveta Ana jest zaštitnica filijalne crkve u Hlapičini.

Program započinje nagrađivanom predstavom u tri čina „Ljubav s dva lica“ u režiji Franje Halabarec. Izvedba započinje u 20 sati, a ulaz je slobodan.

Nastavite čitati

Međimurje

Čakovec dobio novi kružni tok vrijedan više od milijun eura

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U srijedu, 24. srpnja, je u poslijepodnevnim satima za promet otvoreno novo kružno raskrižje na križanju Ulice Stjepana Radića, Sajmišne, Ulice Vjekoslava Špinčića i Ulice 34. inženjerijske bojne.

Riječ je o projektu vrijednom više od milijun eura čijom je realizacijom napravljen važan korak prema poboljšanju protoka vozila i sigurnosti u tom dijelu grada. Samo kružno raskrižje je jednotračno, a okvirna propusna moć je 20.000 vozila na dan.

U sklopu projekta rekonstrukcije prometnice i izgradnje novog kružnog raskrižja dovršavaju se i radovi na rekonstrukciji podvožnjaka, a postavljen je i bukobran, oslikan bojama Grada Čakovca i detaljima vezanim uz njegove simbole i povijest.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje