Povežite se s nama

Međimurje

Teniski klub Prelog uz pomoć Grada kreće u izgradnju još dvaju terena

Objavljeno:

- dana

USPJEH

U Hotelu Kralj u Donjem Kraljevcu održana je redovna godišnja skupština TK Prelog.

Na dnevnom redu su bila izvješća o radu i financijsko izvješće za 2016. godinu te plan i program rada za 2017. godinu. Sva izvješća i planovi su jednoglasno prihvaćeni.
Skupštini se obratio gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, koji je pohvalio izvješća, rad i planove Kluba te najavio finalizaciju radova na izgradnji još dvaju teniskih terena, čim to vremenski uvjeti dozvole. O radu u prošloj godini članove kluba izvijestio je predsjednik Zlatko Filipić. TK Prelog je tijekom sezone 2016. organizirao klupska i otvorena prvenstva te turnire i programe: nastup seniorske ekipe u 3. Hrvatskoj ligi, Otvoreno prvenstvo Preloga za mješovite parove, susrete Međimurske veteranske lige u tenisu, susrete Regionalne lige Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske za žene, turnir za djecu od 8 i 10 godina, Prvenstvo Kluba, Ligu Kluba te Školu tenisa.

Posebno treba pohvaliti rezultate najmlađih, koji uspješno treniraju pod vodstvom trenera Nikole Blažeke i Damira Krčara, a od zime je volonterski u rad s djecom priključena i Tea Oto. Od planova za 2017. godinu, osim aktivnosti koje su provođene u prošloj godini, Klub će prvi put organizirati i Otvoreno prvenstvo Kluba za seniore i rekreativke koje će biti održano u srpnju te tako upotpuniti Ljetne noći Grada Preloga još jednim zanimljivim događajem.

Izvor:
Foto:

Međimurje

KUU „Lipa“ iz Gornjeg Mihaljevca gostuje povodom proštenja u Hlapičini

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U petak, 26. srpnja, u sklopu manifestacije „Ljeto uz Muru 2024“ u Hlapičini, u Društvenom domu, nastupa Kulturno umjetnička udruga „Lipa“ iz Gornjeg Mihaljevca.

Vikend proštenja u Hlapičini slavi se povodom blagdana svete Ane i Joakima, a čiji imendan je u katoličkom kalendaru 26. srpnja, a sveta Ana jest zaštitnica filijalne crkve u Hlapičini.

Program započinje nagrađivanom predstavom u tri čina „Ljubav s dva lica“ u režiji Franje Halabarec. Izvedba započinje u 20 sati, a ulaz je slobodan.

Nastavite čitati

Međimurje

Čakovec dobio novi kružni tok vrijedan više od milijun eura

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U srijedu, 24. srpnja, je u poslijepodnevnim satima za promet otvoreno novo kružno raskrižje na križanju Ulice Stjepana Radića, Sajmišne, Ulice Vjekoslava Špinčića i Ulice 34. inženjerijske bojne.

Riječ je o projektu vrijednom više od milijun eura čijom je realizacijom napravljen važan korak prema poboljšanju protoka vozila i sigurnosti u tom dijelu grada. Samo kružno raskrižje je jednotračno, a okvirna propusna moć je 20.000 vozila na dan.

U sklopu projekta rekonstrukcije prometnice i izgradnje novog kružnog raskrižja dovršavaju se i radovi na rekonstrukciji podvožnjaka, a postavljen je i bukobran, oslikan bojama Grada Čakovca i detaljima vezanim uz njegove simbole i povijest.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje