Nema boljeg pokazatelja trendova za uređenje interijera od sajmova! Ove godine na međunarodnom Sicam sajmu u Italiji proizvođači su iznenadili usuglašenom ponudom i jasnim smjerom proizvoda i materijala za uređenje interijera.

Udarno i glavno – mramor!

Značajna dominacija mramora svih mogućih tonova i dekora prisutna je u potpuno različitim materijalima. Iverali ili MDF ploče s mramornim uzorcima, umjetni kamen ili kompozitni materijali, uistinu je svejedno, glavno da je mramor!

Nevjerojatno autentičan mramorni dekor nove kolekcije RAUVISIO Crystal pravi je ukras za oči bilo kao fronta namještaja ili obloga zidova. RAUVISIO Crystal je proizvod kojem je naprosto nemoguće odoljeti radi iznimno reflektirajuće “staklene površine” završnog sloja, koju čini pametno, odnosno akrilno staklo u kombinaciji s kristalnom folijom, ali i besprijekorno obrađenim “bešavnim” rubovima.

Novi sjaj zahrđalog željeza

RAUVISIO Crystal odlazi i korak dalje nudeći spoj “nespojivog”. Nešto što nam nikad ne bi palo na pamet spojeno je u jedno: reflektirajuća blistava površina dekora “zahrđalog željeza” i “potrošenog drveta”. Nevjerojatno atraktivan spoj “nespojivog” stvorio je iznimno privlačne površine koje plijene svaku pažnju neovisno jesu li ugrađene u kuhinjama, kupaonicama, poslovnim prostorima ili hotelima.

Valoviti Wave

RAUVISIO Wave ploče impresioniraju svojom jedinstvenom površinom valovitih 3D linija. Ovisno o osvjetljenju, površina stvara fascinantne efekte svjetlosti i sjene uz prividnu dinamiku “kretanja” površinske strukture. Svaki komad namještaja postaje akcent u prostoru kao fronta ekskluzivnog namještaja ili atraktivna obloga zida svih dizajnerskih interijera. RAUVISIO Wave površine namještaja su površine predivnih dubokih reljefa koji nisu više ručno obrađeni, čime se štedi dosta vremena i novca u proizvodnji.

Beskompromisno najjači trend dekori

Dovoljno je reći Saxum. Ovaj posebno razvijeni Compact materijal, nenadmašnih taktilnih osobina, s čvrsto strukturiranom i matiranom završnom obradom površine, vizualno podsjeća na površinu prirodnog kamena. Saxum je postavio Compact ploče na potpuno novu razinu zahvaljujući “anti-fingerprint” efektu, koji osigurava besprijekoran izgled.
Zbog nevjerojatnih svojstava ploče je moguće primijeniti i u najzahtjevnijim uvjetima.

Koriste se uglavnom u prostorima izloženima većoj vlazi, poput namještaja, obloga i opreme sanitarnih i bazenskih prostora, za izradu fasada, ograda ili vanjskih klupa i stolova te kao oprema ugostiteljskih, hotelijerskih i poslovnih prostora i ordinacija, u kojima dolazi najviše do izražaja svevremenska ljepota ovih izdržljivih i otpornih ploča. Radi male strukturalne debljine ploča koristi se poseban spojni okov za Compact, koji se na našem tržištu može pronaći u Iverpanu.

Compact ploče otporne su na udarce, ogrebotine, savijanje, zamrzavanje i vrućinu, otapala i kemikalije, vlagu i vodenu paru, podobne su za prehrambenu industriju i ugostiteljstvo, dekorativne su, neporozne, higijenske, jednostavne za čišćenje i dugovječne!

Toplina strukture prirodnog drveta

Struktura drveta prati apsolutno sve varijante. Iverali i radne ploče u Endgrain dekorima hrasta s izraženim autentičnim strukturama i čvorovima drveta odlični su u spoju s hladnim metalnim površinama, sjajnim reflektirajućim ili betonskim strukturama duboko matiranog Compacta. Struktura drveta najčešće se kombinira u izradi samog namještaja, ali i sve više kao dijela cjelovitog interijerskog rješenja.

Karizmatični aluminijski profili

Potpuni su hit police izrađene od aluminijskih profila, a naročito one u crnoj boji. Nevjerojatno atraktivna interijerska rješenja postižu se kombinacijom nosive konstrukcije od crnih kvadratnih profila i ispuna polica od stakla ili iverala. Konačan rezultat je više ili manje transparentan, ali iznimno ekskluzivan namještaj.

Primjenjuje se u bilo kojem prostoru poput polica u dnevnim boravcima i trgovinama, atraktivnih dijelova kuhinjskog namještaja te raznih stolova i stolića ili čak kupaonskog namještaja. Moguće je izraditi strukturu bilo kojeg oblika i dimenzija, namjene i osvjetljenja, gdje je samo mašta granica.

Posebnost aluminijskih profila Iverpanovog modularnog sistema 20×20 je u detaljima spojeva posebno prilagođenih ručnoj izradi i montaži namještaja.


Kučanska 3, Varaždin
042 305 403
okovi-varazdin@iverpan.hr
iverali-varazdin@iverpan.hr
Radno vrijeme:
pon-pet: 7.00 – 20.30
sub: 7.00 – 14.00

Komentari

Komentara