Povežite se s nama

Crna kronika

U Varaždinskim Toplicama stradale dvije vozačice, u Beletincu mopedist

Objavljeno:

- dana

TROJE OZLIJEĐENIH U PROMETNIM NESREĆAMA

U prometnoj nesreći, koja se jučer oko 10.20 sati dogodila u Varaždinskim Toplicama, ozlijeđene su dvije vozačice.

– Žena starosti 50 godina, upravljajući osobnim vozilom, započela je uključivanje u promet s parkirališta na prilaznu cestu koja spaja županijsku cestu i glavni ulaz u hotel. U tom je trenutku iz smjera glavnog ulaza u hotel po prilaznoj cesti naišlo osobno vozilo kojim je upravljala 45-godišnjakinja. Tom je prilikom došlo do udara osobnog vozila 50-godišnjakinje u desnu bočnu stranu drugog vozila, pri čemu su ozlijeđene obje vozačice – izvjestili su iz PU varaždinske.

Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, gdje je jučer zbrinut i 67-godišnji mopedist, koji je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se jučer oko 14.45 sati dogodila u Ulici Stjepana Radića u Beletincu.

Muškarac se vozio mopedom bez vozačke iz Podevčeva prema Žigrovcu.

– Zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, vozilom je sletio na travnjak, pri čemu je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove ozljede zasad nisu okvalificirane.

Izvor:
Foto: Arhiva RT

Crna kronika

S ivanečkog bajera ukraden čamac

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U vremenu od 15. do 17. siječnja, u Ivancu, na bajeru sportskog ribolovnog društva, nepoznati je počinitelj otuđio čamac – kanu dužine od oko 4.5 metra, javila je PU Varaždinska.

Čamac je u vlasništvu 64-godišnjaka.

Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Sračincu neoprezno otvorio vrata auta i oborio biciklistu (60)

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

nesreća, biciklist, ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, 18. siječnja, oko 10.15 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu, ozlijeđena je jedna osoba.

Muškarac starosti 40 godina nalazio se u zaustavljenom osobom vozilu na parkiralištu te u jednom trenutku otvorio prednja lijeva vrata vozila, a da se prethodno nije uvjerio da time ne ometa kretanje drugih sudionika u prometu.

Pritom je vratima vozila udario u prednji desni dio upravljača bicikla kojim je uz desni rub kolnika Varaždinske ulice u smjeru Majerja, upravljao 60-godišnjak, javila je PU varaždinska. Biciklist je uslijed udara, izgubio nadzor nad upravljačem i pao na kolnik. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove su ozljede okvalificirane kao lakše.

Nastavite čitati