Povežite se s nama

Crna kronika

U Varaždinskim Toplicama stradale dvije vozačice, u Beletincu mopedist

Objavljeno:

- dana

TROJE OZLIJEĐENIH U PROMETNIM NESREĆAMA

U prometnoj nesreći, koja se jučer oko 10.20 sati dogodila u Varaždinskim Toplicama, ozlijeđene su dvije vozačice.

– Žena starosti 50 godina, upravljajući osobnim vozilom, započela je uključivanje u promet s parkirališta na prilaznu cestu koja spaja županijsku cestu i glavni ulaz u hotel. U tom je trenutku iz smjera glavnog ulaza u hotel po prilaznoj cesti naišlo osobno vozilo kojim je upravljala 45-godišnjakinja. Tom je prilikom došlo do udara osobnog vozila 50-godišnjakinje u desnu bočnu stranu drugog vozila, pri čemu su ozlijeđene obje vozačice – izvjestili su iz PU varaždinske.

Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, gdje je jučer zbrinut i 67-godišnji mopedist, koji je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se jučer oko 14.45 sati dogodila u Ulici Stjepana Radića u Beletincu.

Muškarac se vozio mopedom bez vozačke iz Podevčeva prema Žigrovcu.

– Zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, vozilom je sletio na travnjak, pri čemu je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove ozljede zasad nisu okvalificirane.

Izvor:
Foto: Arhiva RT

Crna kronika

Auto sletio pod mostić u Črešnjevu, osoba ostala ukliještena

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

JVP Varaždin je javio o prometnoj nesreći koja se dogodila danas, 17. travnja, u Črešnjevu.

Vatrogasci su u 17:56 sati primili poziv iz Centra 112, da je došlo do izlijetanja vozila u kanal kod dvorca Šaulovec i da je osoba ukliještena u autu.

– Izašli smo na intervenciju s navalnim vozilom, malim tehničkim i sedam vatrogasaca. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da je osobno vozilo make Renault Megane izletjelo u kanal pored prometnice ispod mostića kod skretanja za farmu pilića. Vozača, ozlijeđenu osobu izbavili su djelatnici hitne medicinske pomoći i do našeg dolaska osobi se već pružala pomoć u vozilu hitne. Mi smo vozilo provjerili, otpojili akumulator i vratili se u postrojbu, a članovi DVD-a Beretinec ostali su osiguravati mjesto događaja do dolaska policije – objavio je JVP Varaždin.

Nastavite čitati

Crna kronika

Policija ulovila muškarca (53) koji je u pošti podigao pošiljku droge

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 12. travnja, nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina rođenog 1968. godine, zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

– Okrivljenika se optužnicom tereti da je 30. rujna 2020. u poštanskom uredu u Prelogu, preuzeo poštansku pošiljku adresiranu na njegovo ime u kojoj je bilo gotovo 250 grama droge sintetski kanabinoid namijenjene daljnjoj prodaji, a policijski službenici su ga zatekli nakon preuzimanja pošiljke – objavio je DORH.

Nastavite čitati