Povežite se s nama

Crna kronika

Udario starca i držao ga na tlu, dok su ostala dvojica tražili novac po stanu u Zagrebačkoj

Objavljeno:

- dana

Razbojništvo

U Zagrebačkoj ulici u Varaždinu jučer, 3. srpnja oko 9.40 sati nepoznati su muškarci počinili razbojništvo nad 84-godišnjakom.

Oni su starcu pozvonili na vrata stana, on im je otvorio vrata stana, a jedan od njih ga je udario po licu, uslijed čega je pao na tlo. Pritom ga je jedan pritiskao rukama o tlo, onemogućavajući ga da se digne, dok su druga dvojica počinitelja za to vrijeme ušla u stan i počela vaditi stvari iz ormara, tražeći novac i druge vrijednosti.

Nakon toga su se sva trojica trčeći udaljila iz stana, pri čemu nisu ništa otuđili. Oštećeni je 84-godišnjak prilikom napada zadobio hematome po uhu, te mu je pružena medicinska pomoć. Policija traga za počiniteljima.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Policija kod Ludbrega zaustavila biciklista s 2,06 promila, zadržan je na triježnjenju

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Ilustracija

U srijedu, 7. lipnja, oko 18 sati i 35 minuta u Ludbreškoj ulici u mjestu Globočec Ludbreški u kontroli prometa zaustavljen je biciklist, javila je PU varaždinska.

Biciklom je upravljao 52-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,06 promila.

Kako je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je priveden u PP Ludbreg do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Nastavite čitati

Crna kronika

Ivanečka policija pretragom našla oko 400 kilograma duhana kod 60-godišnjaka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec pretražili su temeljem naredbe Općinskog suda u Varaždinu, kuću, gospodarske zgrade i osobno vozilo kojima se koristi 60-godišnjak.

Tom su prilikom pronašli 41 vreću sa sadržajem sitno rezanog duhana, ukupne težine od oko 400 kilograma, javila je PU varaždinska.

Pronađeni je duhan privremeno oduzet te će se protiv 60-godišnjaka podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Nedozvoljene trgovine.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje