Povežite se s nama

Život i društvo

Uz namještaj i detalje iz salona Ria home stvorite dom iz snova

Objavljeno:

- dana

RIA HOME

Ria-export import d.o.o. iz Kučan Marofa poduzeće je koje se već 23 godine uspješno bavi veleprodajom i maloprodajom građevnog materijala.

Unatrag 15-tak godina profiliralo se kao jedan od značajnijih fasadnih centara u regiji i s prodanih više od milijun četvornih metara fasadnih sustava postalo je lider u toj branši.
Zasigurno se može pohvaliti s najboljom cijenom i kvalitetom fasadnih sustava, koje odlično nadopunjuje i s modernim i profesionalnim simulacijama fasada, koje su za njihove kupce gratis.

U travnju prošle godine otvoren je nov, moderan i svakako drugačiji salon namještaja Ria home, u Gospodarskoj ulici u Varaždinu u centru Storeland, koji svojim kupcima nudi zaista široku paletu proizvoda po vrlo prihvatljivim cijenama i uvjetima plaćanja.

U Ria homeu svakog će vas tjedna iznenaditi s novim, još neviđenim stvarima 

Dnevni boravci, spavaće sobe, dječje sobe, blagovaonice, predsoblja, kuhinje te mnoštvo dekoracija koje dom i ured čine toplijim i poželjnijim mjestom za boravak, samo su dio asortimana koji će vas oduševiti već na ulazu u trgovinu. Ako tome pridodamo ljubazno i susretljivo osoblje te uvjete plaćanja – 20 % popusta na gotovinsko plaćanje ili 10 % na kartično plaćanje, te obročno plaćanje do 60 rata, zaista možemo reći da je ovo idealno mjesto za usrećiti sebe, svoje najmilije i svoj dom!
U Ria homeu svakog će vas tjedna iznenaditi s nečim novim, još neviđenim ili jako slatkim stvarima.

Tako na kraju moramo istaknuti iz asortimana Ria homea najpopularniji dar ovog ljeta – ručno oslikana vrtna kolica s dodatnom opremom – držačem za pivo i sl. – vrlo atraktivan, a do sada neviđen dar koji možete nabaviti samo u Ria homeu.
Zato provjerite – od podruma do krova Ria je poduzeće za ostvarenje vaših snova.

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Varaždin: promet ponovno dvosmjeran dijelom Ulice Josipa Kozarca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na zahtjev stanara tog dijela grada, proteklih je dana nanovo prometno reguliran dio Ulice Josipa Kozarca, od Zagrebačke ulice do Dječjeg vrtića Varaždin, objekt Kozarčeva, kojim je posljednjih godinu dana bilo dozvoljeno prometovati samo u jednom smjeru.

Vijest je danas javio Grad Varaždin.

Novim rješenjem osigurana je bolja protočnost prometa te građani koji parkiraju vozila na parkiralištu i u podzemnoj garaži iza VTC-a sada mogu izlaziti s prostora parkirališta na Ulicu Josipa Kozarca u oba smjera. Uz suglasnost PU varaždinske, izmijenjen je elaborat te se građanima, stanarima Zagrebačke ulice i korisnicima parkirališta omogućilo brže i efikasnije prometno rješenje.

– Važno je da vodimo konstruktivan dijalog s našim građanima, odgovaramo na njihove prijedloge i u komunikaciji s njima dolazimo do zadovoljavajućih rješenja. Ipak je na kraju najvažnije da prometno rješenje pozitivno utječe na kvalitetu njihova života, a ne da im otežava svakodnevno kretanje – rekao je gradonačelnik Neven Bosilj.

Nastavite čitati

Život i društvo

Načelnik Sračinca: Imamo najmanji postotak smanjenja broja stanovnika u cijeloj Županiji

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Prema nedavno provedenom popisu stanovništva u Općini Sračinec živi 4715 stanovnika, objavila je Općina Sračinec na svojoj internetskoj stranici.

U mjestu Sračinec živi 3831, a u mjestu Svibovec Podravski 884.

Prema prethodnom popisu iz 2011. godine Općina je imala ukupno 4842 stanovnika, 3897 u Sračincu i 945 u Svibovcu Podravskom.

Dakle, prema ovim podacima broj stanovnika općine pao je za 2,6 %, pad broja stanovnika u mjestu Sračinec je 1,7 %, a u mjestu Svibovec Podravski 6,4 %.

– Naravno da nisam zadovoljan s rezultatima popisa stanovništva u Hrvatskoj i našoj županiji. No, malo sam manje nezadovoljan popisom u našoj Općini Sračinec. Imamo naime najmanji postotak smanjenja broja stanovnika u cijeloj Varaždinskoj županiji, od 2,6 %. Vjerujem da ćemo doseljenjem u kuće i stanove koji se upravo dovršavaju, vrlo brzo imati broj stanovnika jednak onom iz 2011. godine – komentirao je popis načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje