Povežite se s nama

Događanja

Uz Victus Lumini roštiljadu uživajte u nogometu u kavezu

Objavljeno:

- dana

Posjetite 9.8. Lumini HAKL 3na3 turnir

Volite nogomet? Tada već danas na kalendaru zabilježite datum 9.8. jer Lumini centar priprema pravo nogometno ludilo koje ne smijete propustiti!

Maksimalno 32 momčadi sudjelovat će u ovoj jedinstvenoj igri koja objedinjava sve elemente običnog nogometa, ali je i puno više od toga – uzbuđenje, brzina i adrenalin neizostavni su dio ‘nogometa u kavezu’, tzv. cageballa. Turnir počinje već u 9:00 sati, a igra se u ograđenoj nogometnoj areni 3na3, bez golmana. Lopta je non-stop u igri, nema kornera, gol auta ni zaleđa … više informacija i detaljna pravila igre potražite na www.lumini.hr.

Prijave za turnir su u tijeku, stoga požurite jer u igru ulaze samo prve 32 registrirane ekipe. Okupite svoju punoljetnu mušku ili žensku ekipu od 5 članova (3+2 rezerve), te se prijavite čim prije, a najkasnije do 7.8., osobno na info pultu Lumini centra, recepciji TTS Centra, Maraschino baru ili mailom na [email protected].

Igrači na Lumini HAKL 3na3 turniru bore se za vrijedne nagrade naših sponzora:
Najbolji strijelci turnira osvajaju VIDEO KAMERU, dar tvrtke Makro Mikro. Najbolju mušku ekipu ADIDAS nagrađuje nogometnim štitnicima ‘Predator’.  SPORTVISION, sve igrače prvoplasiranih momčadi u obje kategorije, te najbolje strijelce nagrađuje poklon bonom od 100 kuna.  ROX je pripremio poklon pakete za tri prvoplasirane muške ekipe, dok će PODRAVKA poklon paketima nagraditi tri prvoplasirane ženske ekipe. Magazini ROLLING STONE i TOP GEAR daruju po tri godišnje pretplate. Službeno piće turnira je JAMNICA PRO SPORT.

Ako ne igrate ali nogomet ne propuštate, obavezno dođite jer ova dinamična igra prepuna je atraktivnih poteza i prava je poslastica za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu. Jedinstvenu atmosferu turnira doživite uz cjelodnevnu Victus Lumini roštiljadu te zvuke tamburice u poslijepodnevnim satima. Prvih 500 kupaca uz račun hipermarketa Victus Lumini od 8.-9.8. u iznosu od najmanje 200 kuna, te svi igrači na turniru osvajaju ćevape u somunu.

Ostala iznenađenja za posjetitelje i igrače pripremili su: Kraš, Fructal, Pringles, Coca – Cola, Zvečevo, Velpro, Stridon Promet, Lino, Studena, Paloma, Kelloggs, Studenac i Jana.

Izvor:
Foto:

Događanja

Zlatne Gorice: Loza je “potkupljena” darovima i pjesmom, fino se jelo i pilo i nova godina u vinogradu počinje

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Zlatne Gorice na Varaždin Bregu bile su danas nezaobilazan domaćin za sve koji vole Vincekovo.

Udruga vinogradara i voćara „Varaždinbreg“, u suradnji sa Turističkom zajednicom Općine Gornji Kneginec, organizirala je ovo tradicionalno obilježavanje „Svetog Vinka“, zaštitnika vinogradara i vinograda.

Ceremonija obilježavanja početka još jedne marljive godine rada u vinogradu popraćena je glazbom tamburaša, finom hranom i jasno, najukusnijim kaljicama.

Da bi se umilili trsovima za najbolje grožđe, gosti su svi zajedno, praćeni tamburašima, otpjevali pučku „Trsek moj zbudi se”. Na trsje su povješani darovi, svećenik je blagoslovio lozu i nova vinogradarska godina službeno je započela.

Nastavite čitati

Događanja

Topličanci uživaju u svojoj Božićnoj priči, a mališani s nestrpljenjem čekaju sutrašnji dolazak Motomrazova

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

“Toplička Božićna priča” jutros se nastavila u najljepšoj mogućoj vizuri u ovo doba godine – snježni pokrivač prekrio je grad.

Prava je to atmosfera za brojna događanja Božićne priče.Tijekom trodnevne priredbe Toplićanci i njihovi gosti mogu razgledavati Mali sajam eko proizvoda i rukotvorinama kao stvorenima za originalne božićne poklone.
U predahu šetnje u kućici restorana “Bernarda” nudi se kuhano vino, bezalkoholni i onaj jači, alkoholni punč, Križevačko craft pivo, domaća pita, hrana s roštilja i vrući, šarf gulaš.
Sinoć su posjetitelje zabavljali Neven i Leo, a večeras je na redu iznova jedan duo, Mirta i Emerik.
Poslijepodne će klinci, ali i svi koji se tako osjećaju sjesti u toplo kino i pogledati predstavu “Patuljci pojma nemaju pa se Djedici hitro spremaju”.
Nedjelja je rezervirana za svima one najdraže na Topličkom Božićnom sajmu – u 15  sati stižu Motomrazovi, čija je uzajamna ljubav s djecom velika.
Kakvi bi to Motomrazovi bili bez darova, pa će iz svojih vreća na motorima slatkim poklonima darivati mališane.
Paljenjem treće adventske svijeće u 16 sati završava se službeni dio ovogodišnje “Topličke Božićne priče”.

 

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje