Povežite se s nama

Sponzorirani

Varaždinski salon za uljepšavanje J&J nagrađuje: počastite se hot stone masažom

Objavljeno:

- dana

Varaždinski salon za uljepšavanje J&J, koji se nalazi u Zagrebačkoj ulici 60, odlučio je nagraditi jednu osobu hot stone masažom.

Riječ je o masažnoj tehnici koja za relaksiranje mišića koristi 100 % prirodna ulja i  toplo bazaltno kamenje. Zašto je dobra hot stone masaža?

Naime, tretmani vrućim kamenjem izmjenjuju toplinu i hladnoću – tehnika koja se pokazala korisnom za ublažavanje bolnih stanja tijela. Hot stone pruža tijelu opuštajuću toplinu kako bi potaknula tijelo na detoks i opuštanje. Također, povećava protok limfe i pomaže u oslobađanju toksina. Vruće kamenje također povećava osjećaj opuštenosti i smirenosti.

Hot stone može pojačati cirkulaciju i osloboditi tijelo od napetosti. Masaža je djelotvorna ako imate bolove u mišićima, lošu cirkulaciju, reumatska i artritična stanja, fibromialgiju, stres, nesanicu i depresiju.

Što očekivati od masaže vrućim kamenom?

Masaža vrućim kamenom započinje postavljanjem toplih kamenja na određene točke tijela gdje odmah pruža ugodu i opuštanje i izvlačenje negativne energije. Hot stone masaža koristi razne pokrete i tehnike pomoću zagrijanog bazaltnog kamenja i ruku. Odlično djeluje na psiho – fizičko zdravlje tijela i uma.

Osim hot stone masaže, u ponudi imaju i tretman limfnom drenažom, maderoterapiju te tretman Vaccum body 65.

Limfna drenaža je tehnika za održavanje i poboljšanje psihofizičkog zdravlja čija je svrha uspostavljanje ravnoteže između tekućina u organizmu. Koristi se za oslobađanje viška kilograma i oteklina koje mnoge sputavaju u svakodnevnom životu, kao i toksina u tijelu.

Maderoterapija je masažna tehnika je vrhunska alternativa običnoj masaži za žene sa vidljivim celulitom, jer izvanredno poboljšava proporcije tijela i izgled kože na tretiranim područijima, dok je Vacuum 65 Body hladni, biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obujma tijela, koji se upotrebljava na cijeloj površini tijela.

Ostalu bogatu ponudu usluga i detaljnije informacije o tretmanima možete pretražiti na njihovoj facabook stranici J & J – salon za uljepšavanje.

Želite li osvojiti hot stone masažu, dovoljno je da o masaži više pročitate na Facebook stranici J & J salona te je naravno – lajkate. Facebook objavu je također potrebno podijeliti na svojem profilu te u komentaru objave označiti barem tri osobe. Vremena imate do petka, 27. studenoga, u 12 sati.

 

Sponzorirani

Varaždinci više ne moraju putovati u Zagreb da bi obavili najmodernija laboratorijska testiranja

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždin je dobio svoj prvi privatni laboratorij. Poliklinika Analiza Varaždin otvorena je početkom ožujka, a visoko specijalizirane laboratorijske usluge od sada se mogu obaviti radnim danima u blizini varaždinske bolnice.

Poliklinika Analiza već ima laboratorije u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dugopolju, Šibeniku i Zadru. Novootvoreni je laboratorij u Varaždinu već deveta poslovnica Poliklinike Analiza, što je čini najvećim lancem laboratorija u Hrvatskoj.

Poliklinika Analiza uz svakodnevne testove poput krvne slike, jetrenih enzima, šećera u krvi, bubrežnih pokazatelja, hormona i tumorskih markera, nudi i moderne visoko specijalizirane testove poput testova intolerancije na hranu, najširih panela alergijskih testova iz krvi, mikrobioma, genetskih testova, testova očinstva, testova za onkološke bolesnike, testova metaboličkih i autoimunih bolesti, preosjetljivosti na metale i minerale u kosi, kao i brojne druge.

– S obzirom na to da značajan broj naših klijenata dolazi s područja Varaždinske i Međimurske županije, kao i na činjenicu da upravo iz tih županija dolazi veliki broj upita za posebne usluge koje nudimo, htjeli smo svojim korisnicima pružiti još bolju i kvalitetniju uslugu. Upravo iz tog razloga odlučili smo otvoriti laboratorij u Varaždinu, odmah pored Opće bolnice, kako bismo bili što dostupniji korisnicima. Otvaranjem prvog privatnog laboratorija u Varaždinu želimo doprinijeti kvaliteti zdravstvene usluge na području Varaždinske županije i okolnih županija koje gravitiraju Varaždinu – rekao je Marin Bosotina, osnivač i ravnatelj Poliklinike Analiza.

Radno vrijeme Poliklinike Analiza u Varaždinu je radnim danom od 07:00 – 15:00 na adresi Janka Jurkovića 2A.

Poliklinika Analiza je osnovana 2001. godine kao dijagnostički zdravstveni centar specijaliziran za laboratorijske usluge. Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge, uključivanje liječnika specijalista nakon obavljene laboratorijske dijagnostike, poslovne jedinice diljem Hrvatske, baš kao i dugogodišnja tradicija pružanja visokokvalitetnih usluga, izdvajaju Polikliniku Analiza kao jednog od lidera u segmentu privatnog zdravstva. U 2022. godini Poliklinika Analiza je imala 180 tisuća klijenata.

Više informacija pronađite na službenim stranicama www.poliklinika-analiza.hr ili zatražite slanjem e-maila na adresu [email protected] i telefonski na broj 01 2099 880.

Nastavite čitati

Sponzorirani

VIS Promotex zapošljava računovođu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Tvrtka VIS vodeća je tvrtka u regiji u svojoj djelatnosti s tradicijom dužom od 90 godina. VIS
posluje u djelatnostima profesionalnih promotivnih suncobrana i ostalih promotekstilnih
proizvoda, a svoju široku paletu proizvoda izvozi na preko 50 inozemnih tržišta Europe i
svijeta. Snaga tvrtke te njena konkurentna prednost očituje se u zaokruženosti poslovnih
procesa proizvodnje.

Tražimo iskusnu i odgovornu osobu za radno mjesto:
RACUNOVOĐA/RAČUNOVOTKINJA

Potrebna stručna sprema: VŠS/VSS

Radno iskustvo: 2 godine

Potrebno zvanje: Ekonomija

Način rada: Smjena-prijepodne

Vrsta zaposlenja: Na neodredeno

Naknada za prijevoz: U cijelosti

Uvjeti:

 • Samostalno obavljanje računovodstveno-knjigovodstvenih poslova
 • Izvještavanje i izrada analize, priprema podataka za reviziju.
 • Ostali knjigovodstveni poslovi u skladu s poslovanjem tvrtke.

Ostali uvjeti:

 • Fleksibilnost i komunikativnost
 • Spremnost na timski rad
 • Samoinicijativnost i odgovornost
 • Odlično poznavanje osnovnih računalnih aplikacija (Microsoft Office, e-mail)

Mogućnosti za posloprimce:

 • Mogućnost napredovanja
 • Rad u poticajnom timu
 • Kontinuirano usavršavanje
 • Prilika za osobni i profesionalni razvoj

Molbe sa CV-om šaljite u formatu .doc ili .pdf na e-mail adresu:
[email protected]
ili pisanim putem na adresu:
VIS PROMOTEX d.o.o. Adolfa Wisserta 3/a 42000 Varaždin, Hrvatska
Rok za predaju: 31.03.2023

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje