Povežite se s nama

Crna kronika

Velika tragedija: u Varaždinu se na Cirkovečkoj utopio 16-ogodišnjak

Objavljeno:

- dana

Crna kronika

Nakon incidenta u Vinici 59-godišnji vozač priveden u Policijsku postaju Varaždin na kriminalističko istraživanje

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon što smo sinoć izvijestili o nemilom događaju na Vinici, kada je za vrijeme posebne regulacije prometa jedan vozač odbio postupiti po naredbi policijskog službenika, o svemu se oglasila PU varaždinska.

>>FOTO Drama uoči Plenkovićevog odlaska iz Vinice, pobješnjeli građanin urlao na policiju: “Krv nam pijeju…“

U petak, 6. rujna, oko 20.15 sati u Viničkoj ulici u Marčanu, za vrijeme privremene regulacije prometa Viničkom ulicom zbog prolaska štićenih vozila, policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 59-godišnji muškarac, a koji se pokušao vozilom uključiti u promet.  

Vozač nije postupio po naredbi policijskog službenika te je u svojoj namjeri spriječen od strane policijskog službenika.  

Tu nije bio kraj vozačevom protupravnom ponašanju pa je potom vrijeđao i omalovažavao policijskog službenika, odbijajući mu dati na uvid vozačku dozvolu i osobnu iskaznicu.

Uz uporabu sredstava za vezivanje, 59-godišnjak je priveden u Policijsku postaju Varaždin na kriminalističko istraživanje. 

Nastavite čitati

Crna kronika

Vozio bez vozačke pa mu policija oduzela vozilo, a provest će i devet dana u zatvoru

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U srijedu, 4. rujna oko 19.30 sati, u ulici Ljudevita Gaja u Novoj Vesi Petrijanečkoj, policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 27-godišnjak za vrijeme pravomoćno izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta.

Zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja te kako je isti višestruki počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, uhićen je i priveden u PP Varaždin.

Od njega je privremeno oduzeto osobno vozilo kojim je upravljao. Doveden je sucu Prekršajnog odjela Općinskog suda u Varaždinu koji mu je odredio zadržavanje od 9 dana.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje