FOTOlumini

Veljača u centar Lumini donosi niz aktivnosti i programa koji će vas motivirati na ples, ljubav i inspirirati za vaš najvažniji dan – vaše vjenčanje.

Naime, Lumini vas poziva na plesno natjecanje „Hrvatska pleše“ i Dane vjenčanja, a zajedno s trgovinama nagrađuje vaše fotografije u sklopu Valentinovo FOTO natječaja.

Lumini ponovno pleše i to u nedjelju, 10. veljače od 10 do 17 sati. Podij u centru Lumini postaje mjesto gdje će, u sklopu natjecanja “Hrvatska pleše”, svoje umijeće i snagu odmjeriti plesne skupine raznih disciplina i dobnih kategorija iz cijele Hrvatske.

Najbolje od najboljih i ovog će puta odabrati stručni žiri sastavljen od organizatora i osvajača državnih, europskih i svjetskih odličja, a male i velike plesače očekuju medalje i pehari u kategorijama ciciban, mini, djeca, juniori i seniori u svim stilovima plesova. Natjecanje u organizaciji tvrtke RB 445 j.d.o.o. i Plesno-manekenskog studija Lena je otvoreno za sve plesne discipline i dobne kategorije, a ulaz za posjetitelje je besplatan.

Ne propustite cjelodnevni plesni spektakl u centru Lumini, šarene i zanimljive koreografije i kostime te plesače koji će zasigurno pokazati sve što znaju.

Dan ranije, u subotu 09. veljače od 15 do 17 sati zaplešite uz Twister jer će se u igraonici Twister održati Neon Glow Disco Party i druženje s Pandom, maskotom Twistera, a sudjelovati mogu svi rasplesani klinci.

Vikend nakon Valentinova donosi Dane vjenčanja. Svakako rezervirajte 16. i 17. veljače za Lumini gdje će prigodne proizvode i usluge te najnovije trendove u svijetu vjenčanja predstaviti brojni izlagači.

Zabavno-glazbeni program oba dana počinje u 15 sati. Nastupaju Nenad Kumrić Charlie, Valentina Geci Koren, Učitelji, Trio Verse i Tamburaški sastav Špancir, a svoje plesno umijeće pokazat će članovi poznatih varaždinskih plesnih klubova. Svi budući mladenci u subotu u 17 sati mogu sudjelovati u natjecanju i osvojiti nagrade, dok će se u nedjelju u 18 sati održati velika modna revija.

Komentari

Komentara