Povežite se s nama

Sport

Zlatne ludbreške hrvačice uspjepne i u Italiji

Objavljeno:

- dana

HRVANJE

Odlične vijesti za HK Ludbreg stižu iz Zagreba i Italije. Trii članice kluba nastupile su za reprezentaciju i osvojile su zlatna odličja na međunarodnom turniru u Italiji, Chiavari te na najbolji mogući način najavile dobru formu za naš veliki međunarodni turnir Colluctatio Centrum Mundi u subotu 6. svibnja u Ludbregu. Zlatne su bile Victoria Vrdoljak,  Iva Gerić i Marta Busija, a ukupno je reprezentacija osvojila i ekipno prvo mjestu.

 

 

Na zagrebačkoj Peščenici, u Domu hrvanja održano je PH za dječake id 11 do 13 godina. Nastupilo je  154 natjecatelja a Florijan Varović osvojio je 1. mjesto s četiri uvjerljive pobjede, Patrik Balija bio je peti,  Neo Varga Jagić i Petar Habrka ostali su bez plasmana,

Izvor:
Foto:

Sport

Tenisači Rian Bregović i Ivan Bračko osvojili prva mjesta u Solinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu državne završnice Plazma Sportskih igara mladih koja se održava do 31.srpnja u Splitu, odigrana su finala Hrvatska pošta Cupa u tenisu.

Teniski tereni Dalmacija cement u Solinu okupili su najbolje amaterske tenisače u 4 dobne skupine, a dvojica varaždinskih tenisača osvojili su prva mjesta.

Rian Bregović osvojio je prvo mjesto kod dječaka u plavnom dijelu turnira, da bi žutom dijelu turnira slavio Ivan Bračko.

Nastavite čitati

Sport

Ekipa CB Sloboda osvojila 26. Memorijal u Remetincu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Završen je 26. Memorijalni turnir Puškadija i Pavlić u Remetincu kod Novog Marofa, a naslov je odnijela varaždinska ekipa CB Sloboda.

Varaždinska ekipa (Mesec, Paveli, Piskač, Modrić, Slunjski…) u finalu je pobijedila domaću ekipu ŠD Remetinec s 2:1.

Treće mjesto osvojila je ekipa 2eN usluge – Pegi team koja je u susretu za treće mjesto svladala ekipu Oštrek Gradnja iz Grane s 1:0.

Najbolji igrač turnira bio je Dejan Slunjski iz pobjedničke ekipe, CB Sloboda, a najbolji golman Stjepan Hajduk iz ŠD Remetinec.

Dodajmo da je na turniru nastupilo 27 ekipa.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!