Povežite se s nama

Zabava & Stil

Prva revija mlade varaždinske dizajnerice Nele Kliček

Objavljeno:

- dana

MISTIČNO, MRAČNO I ŠIK

Revija je održana u novootvorenom zagrebačkom Vip clubu, a nosile su ju Neline prijateljice. Komentari su samo pozitivni.

Mlada Varaždinka Nela Kliček ucrtava si polako poziciju na modnoj karti Hrvatske. Modnom revijom koju je održala u jednom zagrebačkom klubu pokazala je svima kako zna dobro „skrojiti komad platna“ i, najvažnije, dati mu prepoznatljivu crtu.

Mračno i mistično

Reviju je Nela održala u utorak u novootvorenom zagrebačkom Vip clubu i njome predstavila pet modela iz svoje kolekcije Spellbound. Riječ je o suknjama, haljinama, majicama koje nose njezin jedinstven pečat – sve je to oslikala ručno. – Ne mogu zamisliti kolekciju bez oslikavanja. Svaka stvar koju radim ima neku ilustraciju, a za ovu kolekciju inspiracija su mi bili alkemijski znakovi, snovi, simboli, a neke krase i siluete vamp-glumica dvadesetih godina prošlog stoljeća – rekla je Nela.
Sve to zaokruženo je pomalo mračnom i mističnom notom, ali i bojama koje će privući svakog. – Ima puno boja, najviše plave i zelene, te je jako nosiva i moderna – dodala je Nela.

Reviju nosile prijateljice

Bila je ovo njezina prva revija, u realizaciji su joj najviše pomogle prijateljice. Naime, upravo su one nosile kreacije na reviji. – Pošto sam mladi dizajner, nije bilo izvedivo da imam profesionalne manekenke. No tu su uskočile moje prijateljice i bez njih ovo uopće ne bi bilo moguće – priča Nela. No moguće ne bi ovo bilo ni bez truda koji je Nela uložila. – Revija mi je bila velik poticaj da napravim nešto konkretno. Sve sam oslikavala ručno i radila sam na tome cijele dane i noći – rekla je Nela.

Korak naprijed

Nela je svoje kreacije predstavila u sklopu programa koji je namijenjen mladim umjetnicima, izvođačima i dizajnerima. Ovo joj je bila prva revija i zato izuzetno važna. – Sve je bilo kaotično i bila sam jako uzbuđena – rekla je Nela kroz smijeh te dodala: – Naravno da mi ovo jako puno znači. Velika je to promocija za mene i prilika da pokažem što radim i, između ostalog, da ozbiljnije shvatim sebe.

Pozitivno za nju, ali i za druge. Naime, komentari su isključivo pozitivni. Sve je više pohvala i upita za njezine stvari, a ako ste i sami sada poželjeli pokoju “krpicu” iz njezinog kreativnog kutka, potražite ju na Facebook stranici http://www.facebook.com/nehanehadesign. U svakom slučaju, moderno je, otkačeno i u njenim kombinacijama bit ćete uistinu posebni.

Izvor:
Foto: Vana Katančić

Zabava & Stil

Severina će 31. listopada održati koncert u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku. Nakon Varaždina, Osijeka, Rijeke i Zadra, na rasporedu su još dva grada – Čakovec i Slavonski Brod.

Dvorana Graditeljske škole u Čakovcu bit će domaćin omiljenoj hrvatskoj pjevačici i njezinom velikom pratećem orkestru 31. listopada, dok će Dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu ovaj koncertni spektakl ugostiti 8. studenoga.

Unaprijed rasprodani koncerti tijekom cijele turneje pokazatelji su da je ulaznice potrebno nabaviti na vrijeme, a one su za oba grada dostupne putem sustava Eventim.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje