Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO U Toplicama održana jubilarna biciklijada “Lajk za bajk“

Objavljeno:

- dana

Stotinu biciklista svih generacija odazvalo se pozivu na sudjelovanje u još jednoj Topličkoj biciklijadi, a jubilarno 10. izdanje popularne manifestacije „Lajk za bajk” u Varaždinskim Toplicama održano je u subotu.

Na rutu dugu 30 kilometara biciklisti su krenuli s Topličke šetnice, a nakon što su prošli ulicama grada, nastavili su pedaliranje prema Hrastovcu, Čurilovcu, Škarniku, Lovrentovcu, Svibovcu, Jalševcu, Gornjoj i Donjoj Poljani te Grešćevini gdje je bicikliste na trgu dočekala okrepa.

Nakon kratkog odmora, put su nastavili prema Jalžabetu, Imbriovcu i Kelemenu, a nakon uspješno odrađenih kilometara, bicikliste su na cilju kod pizzerije „Bernarda” u Varaždinskim Toplicama dočekali tamburaši.

Kao i prethodnih godina, biciklijadu je organizirala Toplička udruga mladih – TUM čiji je predsjednik Vedran Mihalić istaknuo da je organizacija bila prilično zahtjevna. Na startu je sudionike pozdravila toplička gradonačelnica Dragica Ratković, poželjevši im ugodnu i sigurnu vožnju te sretan dolazak do cilja.

Budući da je riječ o jubilarnoj biciklijadi, organizatori su se ove godine pobrinuli da svi biciklisti na terasi pizzerije „Bernarda” uživaju u jedinstvenim specijalitetima, a jedan od sudionika dobio je i nagradu – dvije ulaznice za predstavu Kerekesh Teatra „Susjedi”.

Zabava & Stil

FOTO Najveći obožavatelji ugrabili ulaznice za prvi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu, evo kako je bilo

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović tri je dana svojim koncertima napunila Arenu Varaždin.

Danas je, 26. travnja, prvi koncert, a najveći fanovi morali su biti jako brzi jer su za prvi najavljeni koncert ulaznice “planule”. Naknadno su u prodaju puštene ulaznice za subotu i nedjelju.

Iako je Prijović pet dana punila Arenu Zagreb i obožavatelji sa sjevera Hrvatske pokazali su da zaista uživaju u njezinoj glazbi. Zvijezda je plijenila stasom i glasom, a u galeriji donosimo početak današnjeg koncerta te tko je uspio kupiti ulaznice za prvi dan te uživati u glazbi.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Severina će 31. listopada održati koncert u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku. Nakon Varaždina, Osijeka, Rijeke i Zadra, na rasporedu su još dva grada – Čakovec i Slavonski Brod.

Dvorana Graditeljske škole u Čakovcu bit će domaćin omiljenoj hrvatskoj pjevačici i njezinom velikom pratećem orkestru 31. listopada, dok će Dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu ovaj koncertni spektakl ugostiti 8. studenoga.

Unaprijed rasprodani koncerti tijekom cijele turneje pokazatelji su da je ulaznice potrebno nabaviti na vrijeme, a one su za oba grada dostupne putem sustava Eventim.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje