Povežite se s nama

Crna kronika

U D. Voći auto naletio na 7-godišnjaka, a u Črncu Biškupečkom na dječaka (9)

Objavljeno:

- dana

U prometnim nesrećama ozlijeđena su djeca, javila je policija.

U petak, 23. srpnja, oko 19.25 sati u na županijskoj cesti u Donjoj Voći u prometnoj je nesreći ozlijeđeno jedno dijete. Osobnim vozilom je iz smjera Lipovnika u smjeru Donjeg Ladanja upravljao 42-godišnjak. Vozilom je upravljao neprilagođenom brzinom, te je udario u 7-godišnjeg dječaka koji je pretrčavao kolnik. Dječak je zadobio ozljede, te je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu gdje mu je pružena medicinska pomoć. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U petak, 23. srpnja oko 17 sati u Črncu Biškupečkom u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom iz smjera Turčina u smjeru Poljane Biškupečke upravljala je 24-godišnjakinja. Prednjim djelom vozila udarila je u dječaka starosti 9 godina koji je neoprezno pretrčavao kolnik. Dječak je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Crna kronika

Varaždin: motorist (34) ozlijeđen kada je preticao kolonu te udario u auto

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U ponedjeljak, 6. svibnja, oko 14.20 sati, u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Žena starosti 29 godina upravljala je osobnim vozilom. Ona se uključivala u promet na kolnik Zagrebačke ulice između zaustavljenih vozila u koloni, a da se prethodno nije uvjerila da istu radnju može učiniti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu, javila je PU varaždinska.

Tom prilikom je u prednji dio njezinog osobnog automobila udario motocikl kojim je upravljao 34-godišnjak, a koji je protivno oznakama na kolniku vršio radnju obilaženja zaustavljenih vozila u koloni, a da se prethodno nije uvjerio da istu radnju može učiniti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu.

U prometnoj nesreći ozlijeđen je vozač motocikla. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njegove ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Više svinja ukradeno s farme 30-godišnjaka u Hrženici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U ponedjeljak, 6. svibnja, u Hrženici, nepoznati počinitelj je provalio u farmu u vlasništvu 30-godišnjaka te otuđio nekoliko svinja.

Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1000 eura, javila je PU varaždinska. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Istog dana, 6. svibnja, također u Hrženici, nepoznati je počinitelj provalio u radni stroj u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Varaždinu te otuđio preko sto litara dizel goriva. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje