Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO Oko 200 mažoretkinja na 19. Reviji mažoret timova u Varaždinu

FOTO: Grad Varaždin

Objavljeno:

- dana

 U Varaždinu se u subotu, 27. kolovoza, održala 19. Revija mažoret timova, a manifestaciju je organizirala udruga Varaždinske mažoretkinje.

Na reviji je sudjelovalo dvjestotinjak mažoretkinja iz desetak mažoret timova. Svečani mimohod krenuo je iz Vatrogasnog  doma u Varaždinu, a na središnjem gradskom trgu, popularnom Korzu, nastupile su mažoretkinje iz svih timova pred mnoštvom posjetitelja i gostiju.

Gradonačelnik Neven Bosilj ispred Gradske vijećnice zaželio je dobrodošlicu okupljenim gostujućim timovima i posjetiteljima te im zahvalio što su svojim nastupima još dodatno uljepšale ulice Varaždina i manifestaciju Špancirfest.

Zabava & Stil

Pivo, fina klopa i Kojoti početkom lipnja u varaždinskom Jagićevom parku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinsko Šetalište Vatroslava Jagića od 31. svibnja do 9. lipnja bit će lokacija održavanja dva festivala; jednog dobro poznatog i drugog novog.

Organizatori su manifestaciju nazvali 2FEST 2024.

– Biergarten 7 + Fest Za Jest = 2FEST. Nakon prekrasnih šest godina u jednom formatu, došlo je vrijeme da se mijenjamo na bolje. Uz dobro poznati Varaždin Biergarten koji njeguje tekuće blago od hmelja od ove 2024. godine moći ćeš uživati i u okusima novog festivala. Radi se o mini street food festivalu koji se odaziva na ime FEST ZA JEST! Tako sad imamo dva festivala na skoro istom mjestu u isto vrijeme pa smo ih zbrojili i HOP! Imamo 2FEST! Četiri, pet majstora zanata u pripremi prefine street klopice predstavit će ti se na novouređenom Europskom trgu (bivši Habdelićev) na samo 30 metara udaljenosti od Biergartena koji se održava u srcu parka Vatroslava Jagića. Uz gore navedeno imamo još dosta novosti ali jedna je baš velika novost! Nema više žetona! Od ove godine svaka kućica ima svoju fiskalnu blagajnu i svoju naplatu ali i POS uređaj za plaćanje skoro svim debitnim i kreditnim karticama – pojasnili su organizatori.

Objavljen je i program. Uz Beer Mile, Pub Quiz i karaoke, posjetitelje očekuju četiri vrhunska koncerta i nezaobilazan Bloger Krule. Od koncerata valja izdvojiti Kojote koji u Varaždin dolaze u subotu, 1. lipnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Legendarni punk rock band Električni orgazam će svirati u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Još jedan odličan koncert održat će se na Sceni Rogoz u Varaždinu.

HNK u Varaždinu najavio je najavio je koncert legendarnog punk rock banda Električni orgazam, koji će se održati u utorak, 7. svibnja, s početkom u 21 sat na Sceni Rogoz HNK Varaždin.

Bogata diskografija uz koju su rasle generacije, garantira odličnu zabavu.

Požurite po ulaznice koje su dostupne na blagajni Kazališta ili putem online prodaje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje