Povežite se s nama

Sport

Rudar 47 u finalu kod seniora, pionira i veterana na Pan Givova kupu u Vidovcu

Objavljeno:

- dana

Nogometaši iz Donjeg Ladanja

U dvorani Osnovne škole Vidovec u subotu su odigrane polufinalne utakmice kod pionira, juniora, seniora i veterana na Pan Givova kupu 2017.

Kod seniora finale su izborili Rudar 47 i Sloboda iz Tužnog. Momčad iz Donjeg Ladanja je nakon šesteraca svladala tuhovečki Polet 4:3 nakon što je regularni dio završio 1:1. Druga polufinalna utakmica završila je u regularnom dijelu. Nogometaši iz Tužnog u finale su se plasirali pobjedom protiv Nedeljanca 2 2:1.

Kod veterana u finale su se također ušli nogometaši iz Donjeg Ladanja. U polufinalu su Rudari bili bolji od ekipe Buffet Mladost – Hidromont 5:1. S njima će u finalu igrati Plitvica iz Gojanca, koja je u polufinalu bila bolja od ekipe Telecom-Auto Florijanić 3:2.

Kod juniora u finale su se plasirali Varteks 1 pobjedom protiv Orača 4:1 i Plitvica koja je s 4:2 svladala Nedeljanec 2 4:2.

U pionirskoj konkurenciji u nedjeljnom finalu susrest će se Varaždin 2002 koja je sa 7:1 u polufinalu bio bolji od Trnja i Rudar 47 koji je pobijedio topličku Mladost 3:0.

U nedjelju na rasporedu su finalne utakmice i utakmice za treće mjesto u svim kategorijama. Program u vidovečkoj dvorani počinje od 14 sati, dok turnir završava finalnom utakmicom kod seniora u 19.30 sati.

Izvor:
Foto: Pan Givova kup

Sport

Nikola Jelić sudi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Europska nogometna federacija Uefa još jednom je ukazala veliko povjerenje i prepoznala kvalitetu najboljeg hrvatskog futsalskog suca Nikole Jelića.

Jelić će suditi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka između Barce i Palme koja je na rasporedu sutra, 5. travnja, od 18 sati u Demirchyan Areni u Erevanu, objavio je Hrvatski nogometni savez. Pomagat će mu Talijan Nicola Manzione i Čeh Ondrej Černy.

Finalu će prethoditi utakmica za treće mjesto u kojoj će se od 15 sati sastati Sporting CP i Benfica.

Nastavite čitati

Sport

3. NL: Varteks u derbiju ugošćuje Rudar, Podravine kod Pitomače

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varteks se nalazi u ključnom dijelu sezone. Ukoliko Bumbari žele pokušati u rang više, morali bi pobijediti sve do kraja, a prvi na putu je Rudar, koji na drugom mjestu bježi osam bodova. Susret je na rasporedu u subotu, 4. svibnja u 17 sati na stadionu Sloboda.

I Rudar je u proteklom kolu poražen na domaćem terenu od Pitomače, dok je Varteks izgubio kod Poleta.

Do kraja sezone je još pet kola, a nakon Rudara, Varteks će na ‘noge’ Pitomači. Drugo mjesto je možda predaleko, ali treće je dostižno, jer Pitomača ‘bježi’ dva boda.

Pa dobro, što se tiče trećeg mjesta, sve je još uvijek u našim nogama. Ali ne kalkuliramo mi, idemo sve pobijediti, pa kak bude – istaknuo je Matija Kanceljak, sjajni napadač stigao ovog ljeta iz NK Varaždina.

U isto vrijeme, Podravina odlaze u goste trećeplasiranoj Pitomači.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje