Povežite se s nama

Crna kronika

Iz garderobe bolnice u V. Toplicama ukrao novčanik pa karticu “ispeglao” za desetke tisuća kuna

Objavljeno:

- dana

Policija je izvijestila o dvije krađe.

U utorak, 20. prosinca, u Jareku Bisaškom, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 49-godišnjaka te otuđio iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna.

U ponedjeljak, 19. prosinca, u garderobi bolnice u Varaždinskim Toplicama, nepoznati je počinitelj iz jakne u vlasništvu 67-godišnjaka, otuđio novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima i iznosom od više tisuća kuna. Nepoznati je počinitelj nakon toga s otuđenim bankovnim karticama oštećenog, u raznim trgovinama plaćao kupljenu robu te podizao novac na bankomatima. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovih kaznenog djela.

Crna kronika

Provalili u trgovinu u Cestici te ukrali veću količinu piva i cigareta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Policija je javila o više krađa.

U srijedu, 1. svibnja, oko 22.30 sati, nepoznati su počinitelji provalili u trgovinu u Gajevoj ulici u Cestici i otuđili veću količinu piva i cigareta. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

U četvrtak, 2. svibnja, tijekom jutarnjih sati, u Gornjem Vratnu, nepoznati je počinitelj iz garaže u vlasništvu 48-godišnjakinje, otuđio električni bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 2 300 eura.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja navedenih kaznenih djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Uzeo crnu boju i ljepljivu traku pa u Ludbregu preinačio brojeve i slova na registraciji auta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: MUP/Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 26. travnja 2024., podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 43 godine zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenja isprave iz Kaznenog zakona.

– Optužnicom se okrivljenog 43-godišnjaka tereti da je početkom 2023. godine u Ludbregu, koristeći crnu boju i ljepljivu traku, na originalnim automobilskim registarskim pločicama preinačio brojeve i slova te takve preinačene registarske pločice montirao na svoj osobni automobil kojim se koristio za vožnju – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje