Povežite se s nama

Sport

FOTO Oštrek gradnja Ropox obranila naslov na malonogometnom turniru u Novom Marofu

Objavljeno:

- dana

Završio je malonogometni turnir u Novom Marofu po nazivom „Knauf Insulation Ožujsko kup“, a naslov u seniorskoj konkurenciji obranila je momčad Oštrek gradnja Ropox koja je u finalu svladala ivanečki Gregur Invest 3:0.

Oštrek gradnja Ropox tako je kući odnijela 20.000 kuna, dok je Ivančanima pripalo 10.000 kuna. U susretu za treće mjesto Artmetali Junajted bili su bolji od ekipe ŠD Remetinec 7:4. Poznata varaždinska ekipa tako je osvojila 4.000 kuna, a Remečanima je pripalo 1.000 kuna.  Najboljim igračem turnira proglašen je Karlo Marić iz pobjedničke ekipe, najboljim vratarem Filip Šagi iz Gregur Investa, dok je najbolji strijelac turnira Josip Šestak sa sedam golova iz Oštrek gradnje Ropox. Kod veterana najbolja je bila domaća momčad CB Lea koja je u finalu bila bolja od ekipe IPA Varaždin 2:1. Treće mjesto pripalo je ekipi Zvona i prijatelji koja je sa 6:2 bila bolja od MNK Ljubešćice. Finalni dan pratilo je 400 gledatelja, a dobre atmosfere nije nedostajalo.

Sport

Berba medalja kajakaša Varteksa na domaćem natjecanju

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Kajak kanu klub održao je Kup mladih Varaždin i Otvoreno seniorsko prvenstvo Varaždina u kajak slalomu kod mostova na rijeci Dravi na kojem je nastupilo je 45 natjecatelja iz Hrvatske i BiH.

U ženskoj konkurenciji polaznika škole kajaka Dina Stanković bila je 2., a Lucija Plantak 3. U kajaku jednosjedu kod polaznika škole kajaka Borna Valjak plasirao se na 2. mjesto.

U kategoriji mlađih kadeta u kajaku Andrija Novak bio je 2. Kod starijih kadetkinja u kajaku pobijedila je Hana Valjak, a Leona Habek bila je druga. Najbolji kod starijih kadeta bio je Marin Bjeliš, drugi je bio Neo Vugrek, treći Domagoj Cerovečki, Domagoj Kracik 4., a Viktor Žmegač plasirao se na 5. mjesto. Kod juniora u kajaku Matija Novak plasirao se na 5. mjesto.

Na seniorskoj utrci u kajaku pobijedio je Nikola Novosel, a Damian Kukec bio je drugi. Održana je i utrka veterana u kanu jednosjedu gdje se Danijel Mijatović plasirao na 3. mjesto, Robert Rauš bio je 4., a Ervin Mijatović na 5. mjestu.

Nastavite čitati

Sport

Tristan Talan obranio naslov prvaka Hrvatske

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Kutini se održalo Prvenstvo Hrvatske za juniore i mlađe seniore u boksu. Iz Fight Cluba Kovačić nastupili su Mate Medenjak I Tristan Talan.

Mate je unatoč dobroj borbi ispao u kvalifikacijama. Tristan Talan prošlogodišnji prvak u polufinalu je pobijedio Karla Kenzevića, da bi u nedjelju, 5. svibnja u finalu jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Mihaela Bulatovića iz Slavonskog Broda.

Tristan je time obranio titulu prvaka Hrvatske i potvrdio mjesto reprezentativca Hrvatske. Slijede mu pripreme za Europsko prvenstvo. 

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje